Sandra Lyng hadde kyssesyken under TV-opptak

På sykehus etter Monsen-tur

Den opplevelsesrike turen med Lars Monsen var fysisk krevende for artisten, som senere måtte legges inn på sykehus.

UT PÅ TUR: I NRK-serien «Med Monsen på villspor» får ikke Lars Monsen vite hvilken kjendis han har med seg på tur før reisen starter. Sandra Lyng fikk minner for livet, selv om hun var syk på turen. Foto: Geir Evensen/NRK
UT PÅ TUR: I NRK-serien «Med Monsen på villspor» får ikke Lars Monsen vite hvilken kjendis han har med seg på tur før reisen starter. Sandra Lyng fikk minner for livet, selv om hun var syk på turen. Foto: Geir Evensen/NRK Vis mer
Publisert

Den folkekjære artisten Sandra Lyng (34) er en av kjendisene som er med Lars Monsen (58) på tur i sesong fire av NRK-serien «Med Monsen på villspor». Øyeblikkene i norsk natur sammen med Norges mest populære «villmann» ble en uforglemmelig opplevelse.

- Det var en magisk og spennende tur, forteller 34-åringen som først ble kjent gjennom deltakelsen i «Idol» i 2004.

Opplevelsen ble også svært fysisk krevende for Sandra, som underveis stusset over hvor sliten hun følte seg.

- Jeg husker at jeg syntes det var skikkelig tungt å gå langt med sekk, og stusset alltid over hvor tungt det var. Jeg mente at jeg burde være i litt bedre form. Ikke før senere innså jeg at jeg hadde kyssesyken mens jeg var på tur, forteller Lyng til Se og Hør.

SNAKKET UT: Lars Monsen åpnet seg om alkoholforbruket på besøk hos «Lindmo». Video: NRK Vis mer

Innlagt på sykehus

Kyssesyken er en virusinfeksjon som, ifølge NHI, rammer omtrent 90 prosent av befolkningen i løpet av livet. Vanlige symptomer er kraftig halsbetennelse, hovne lymfekjertler, feber og generell sykdomsfølelse.

At Sandra var rammet av sykdommen under TV-opptaket, fikk hun først vite da hun senere ble innlagt på sykehus.

- Da daterte de kyssesyken tilbake til måneden før jeg reiste på tur med Monsen, forteller hun.

FISKELYKKE: Den blide artisten gliste bredt da hun fikk en stor fisk på kroken. Foto: Geir Evensen/NRK
FISKELYKKE: Den blide artisten gliste bredt da hun fikk en stor fisk på kroken. Foto: Geir Evensen/NRK Vis mer

Angrer ikke

Til tross for den voldsomme fysiske påkjenningen tar den blide nordlendingen med seg gode minner fra dagene med Lars Monsen.

- Det gikk greit, og jeg koste meg veldig, forteller ettbarnsmoren, som på Instagram har beskrevet turen som «en opplevelse for livet».

Underveis fikk hun og Lars god kjemi, noe som førte til åpenhjertige samtaler. Ifølge NRK åpnet sangeren seg blant annet om en problematisk oppvekst, med påfølgende psykiske vanskeligheter og selvmordstanker.

- Jeg hadde inntrykk av at Lars var en hardbarket type. Da vi ble bedre kjent innså jeg at han også var et varmt menneske og en fin samtalepartner, sier Lyng.

LES OGSÅ: - Jeg skammer meg over å si det høyt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer