På sykehus etter hundekos

NRK-kjendisen trodde hundens tunge skulle rense såret.

FIKK ALVORLIG INFEKSJON: Kristin Johnson reagerte ikke da en hund slikket henne på det åpne såret. Her sammen med tidligere kringkastingssjef John G. Bernander. Foto: SCANPIX
FIKK ALVORLIG INFEKSJON: Kristin Johnson reagerte ikke da en hund slikket henne på det åpne såret. Her sammen med tidligere kringkastingssjef John G. Bernander. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: For snart fire måneder siden ble den tidligere NRK-profilen Kristin Johnson (69) ble syk.

- Det begynte med at jeg fikk et åpent sår på leggen. Såret blødde litt, men ikke så mye at jeg tenkte mer over det. Et typisk skrubbsår som det gjerne blir noen av iløpet av en sommer, sier Johnson til Se og Hør denne uken.

Da Kristin - som for mange også er kjent som «Frøken Ur» - samme dag fikk besøk av en hund hun kjenner godt, reagerte hun overhodet ikke da hunden slikket henne forsiktig et par ganger i det åpne såret.

- Jeg opplevde hundens som rørende, og mente å huske at jeg hadde lest noe om at hundens tunge hadde en rensende effekt på sår, sier Kristin Johnson til Se og Hør.

Der tok hun grundig feil. Nærkontakt mellom dyr og åpne sår kan nemlig være direkte livsfarlig, skriver Se og Hør.

Samme natt ble 69-åringen uvel, og ble kjørt til sykehuset, hvor de oppdaget at Johnson hadde en kraftig infeksjon i kroppen. Hun hadde fått streptokokker i leggsåret. Hun fikk behandling på sykehuset i nesten en uke, før hun ble skrevet ut.

Nå, fire måneder etter at Kristin fikk det lille såret på leggen, er formen ennå ikke kommet helt tilbake, og såret er fremdeles ikke grodd skikkelig.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Brast i gråt under tv-opptak