På sykehus etter heroinoverdose

Jon Bon Jovis 19 år gamle datter funnet bevistløs på skolen.

LIGGER PÅ SYKEHUS: Jon Bon Jovi og kona gjennom 23 år, Dorothea Hurley, har fire barn sammen. Datteren Stephanie er parets eldste. Foto: UPI
LIGGER PÅ SYKEHUS: Jon Bon Jovi og kona gjennom 23 år, Dorothea Hurley, har fire barn sammen. Datteren Stephanie er parets eldste. Foto: UPI Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rockeren Jon Bon Jovi (50) opplevde trolig sitt livs mareritt da han onsdag fikk beskjeden om at datteren Stephanie Bongiovi (19) hadde havnet på sykehus etter en heroinoverdose.

19-åringen ble funnet bevistløs på soverommet sitt, som hun deler med flere andre elever, på skolen hun studerer ved i New York, melder Access Hollywood.

Hun ble hentet av ambulansepersonell og fraktet til sykehus hvor hun nå kommer seg til hektene igjen, bekrefter politietterforsker Peter Cania til nettstedet.

Det ble funnet en mindre dose heroin, samt marijuana på åstedet og sammen med en mannlig student er Bongiovi siktet for besittelse og bruk.

Det er ikke kjent om noen av de to har skaffet seg advokater, men begge er pålagt å møte i retten ved et senere tidspunkt.

Den verdensberømte rockeren har foreløpig ikke kommentert hendelsen.

Stephanie er Bon Jovi og kona Dorothea Hurley eldste barn. Paret, som har vært gift siden 1989, har også tre sønner.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer