På sykehus etter film-stunt

- Jeg prøvde å briefe litt...Se video!

SKADET: Adil Khan skadet seg under innspillingene av en av stunt-scenene i «Taxi». Ifølge unggutten var det imidlertid helt og holdent hans egen feil.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
SKADET: Adil Khan skadet seg under innspillingene av en av stunt-scenene i «Taxi». Ifølge unggutten var det imidlertid helt og holdent hans egen feil. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se videointervju med «Taxi»-skuespillerne nederst i saken! 


SEHER.NO:  «Izzat» og «Den siste revejakta»-regissør Ulrik Imtiaz Rolfsen spiller i disse dager inn de avsluttende scenene av sin nye dramaserie «Taxi», som skal sendes på NRK til vinteren.

Dramaserien har sitt utgangspunkt i det pakistanske miljøet i Oslo, hvor både regissør og hovedrolleinnehaver, Adil Khan (27), har sin bakgrunn.

Historien er løst basert på den store underslagsskandalen som skjedde i taxibransjen i Oslo for syv år siden. Og da Seher.no besøkte settet onsdag denne uken, kunne regissøren avsløre at serien vil by på mye fart og spenning for tv-seerne.

- Det blir en veldig spennende serie, med mye action, dramatikk og store stunts, sier Ulrik til Seher.no.

Actionscenene er også noe av grunnen til at Ulrik valgte nettopp Adil til hovedrollen som den unge norsk-pakistanske advokaten Javar.

Adil, kjent fra «Dansefeber», har lenge vært en av Norges mest kjente profesjonelle dansere og breakere, og har en utrolig sterk fysikk, som han har fått utnyttet til det fulle under innspillingen.

- Ja, jeg blir jo jagd mye rundt da. Og så er det mye løping, hopping, klatring og mye fightscener. Og så får jeg gjøre mange av stuntene selv, sier han til Seher.no.

Selv om de farligste stuntene har blitt overlatt til profesjonelle, har imidlertid ikke Adil klart å holde seg helt skadefri under innspillingen.

Etter en scene på Rådhusplassen måtte nemlig 27-åringen på sykehus.

- Jeg har slitt litt med foten etter at jeg prøvde å briefe på Rådhusplassen. Jeg skulle liksom gjøre stuntet mitt selv, og det var til og med etter at de hadde sagt kutt. Jeg landet feil og endte opp på MR på Volvat. Men det ordnet seg. Det var en slagskade og gikk over etter noen dager, humrer han.

I tillegg til Adil har også en rekke andre profilerte skuespillere roller i den nye dramaserien, deriblant tidligere «Portveien 2»-stjerner Jarl Goli (53) og Terje Strømdahl (57).

Strømdahl, som spiller en tungvekter innenfor advokatbransjen, tror serien vil både provosere og interessere mange av tv-seerne.

-  Ja, det er sikkert også derfor forfatteren, Ulrik, har skrevet det. Det handler om konflikter med det muslimske miljøet og det norske miljøet. Det blir belyst og det er en ganske provoserende historie. Ulrik, som er halvt pakistansk og både regissør og forfatter, har skrevet et litt farlig manus. Det er veldig provoserende. Både for etnisk norske og for, i dette tilfellet, pakistanere, sier han. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Jeg har ikke danset på ett år!

Se videointervju med «Taxi»-skuespillerne nedenfor:


[obj:media:8759]