Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson:

På svindyr bryllupsreise

Nyter late dager på eksklusiv resort på Maldivene.

MANN OG KONE: Lørdag kunne Elisabeth Asserson og Jakob Ingebrigtsen offisielt kalle seg rette ektefolk. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
MANN OG KONE: Lørdag kunne Elisabeth Asserson og Jakob Ingebrigtsen offisielt kalle seg rette ektefolk. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Lørdag 23. september var det stor fest i elvebyen Drammen da Elisabeth Asserson (22) og Jakob Ingebrigtsen (23) giftet seg. «Alles» øyne var rettet mot det unge paret som ga hverandre sitt «ja», og bryllupet fikk spalteplass også i utlandet.

Selve bryllupsdagen var i romantikkens tegn, og nå har paret begitt seg ut på en av de mest romantiske turene man kan oppleve - nemlig bryllupsreisen.

GIFT: Lørdag 23. september giftet Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson seg i Bragernes kirke. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Allerede dagen etter bryllupet satte ekteparet seg på flyet, og vendte nesene mot Maldivene. Ifølge Assersons oppdateringer på Snapchat har de etter en lang reise ankommet ferieparadiset.

ENDELIG FREMME: Det nybakte ekteparet har omsider ankommet Maldivene. Foto: Skjermdump/Snapchat
ENDELIG FREMME: Det nybakte ekteparet har omsider ankommet Maldivene. Foto: Skjermdump/Snapchat Vis mer

«Etter en lang reise har vi endelig ankommet her vi skal være de neste ti dagene», skriver hun.

Kritthvite strender, blått hav og eksklusive bungalower på vannet er for mange ensbetydende med Maldivene. Det ser ut til at det er den type ferie paret har reist på.

MALDIVENE: Det er slik luksus det ferske ekteparet nå bader i. For ordens skyld er dette et illustransjonsbilde, og ikke resorten Asserson og Ingebrigtsen er på. Foto: Ian McIlgorm/REX/NTB
MALDIVENE: Det er slik luksus det ferske ekteparet nå bader i. For ordens skyld er dette et illustransjonsbilde, og ikke resorten Asserson og Ingebrigtsen er på. Foto: Ian McIlgorm/REX/NTB Vis mer

Etter det Se og Hør erfarer har Ingebrigtsen og Asserson sjekket inn på et eksklusivt hotell, som også har en rekke bungalower med direkte tilgang til havet. Flere av disse bungalowene har i tillegg et privat basseng.

SOLDEKK: Her kan ekteparet slappe av - og hoppe rett ned i sitt private basseng. Foto: Skjermdump/Snapchat
SOLDEKK: Her kan ekteparet slappe av - og hoppe rett ned i sitt private basseng. Foto: Skjermdump/Snapchat Vis mer

Det koster å pleie romantikken - prislappen på turtelduenes midlertidige kjærlighetsrede er fryktelig stiv.

Når Se og Hør sjekker koster ti netter i en deluxe villa på vannet - med basseng - svimlende 110 000 norske kroner. For ordens skyld inkluderer prisen både frokost, lunsj og middag.

BRYLLUP: Tone Ingebrigtsen dukket opp uten ektemannen Gjert i bryllupet til sønnen Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

I tillegg kommer selvsagt flybilletter som i skrivende stund ligger på nærmere 40 000 kroner for to passasjerer, fra Oslo Lufthavn til Maldivene.

Totalt havner prislappen på omtrent 150 000 kroner om man hadde bestilt reisen i dag. Det er mulig at prisen var en annen da ekteparet bestilte turen.

Den eksklusive bungalowen markedsføres som en «ikonisk opplevelse på Maldivene», og byr på et stort bad utstyrt med både TV, boblebad og regndusj. I tillegg er det et stort soverom, og en romslig terrasse.

Det som utgjør toppen av denne luksuriøse kransekaken er det at bungalowen kommer med privat butler.

BADER I LUKSUS: Ingebrigtsen ser ut til å allerede nyte godt av fasilitetene på Maldivene. Foto: Skjermdump/Snapchat
BADER I LUKSUS: Ingebrigtsen ser ut til å allerede nyte godt av fasilitetene på Maldivene. Foto: Skjermdump/Snapchat Vis mer

På Assersons bilder ser det ut til at de allerede nyter fasilitetene - og bokstavelig talt bader i luksus.

NYTER: De neste ti dagene blir nok tilbrakt i både solen og vannet. Foto: Skjermdump/Instagram
NYTER: De neste ti dagene blir nok tilbrakt i både solen og vannet. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Assersons management, Eccentric People, foreløpig uten hell. Jakob Ingebrigtsens trener, Henrik Ingebrigtsen, har heller ikke besvart vår henvendelse.

LES OGSÅ: Deler private bilder fra bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer