<strong>FORELSKET?:</strong> Juliette Lewis så ut til å stortrives i selskapet til sin mannlige strand-date i Mexico mandag. Foto: Stella Pictures
FORELSKET?: Juliette Lewis så ut til å stortrives i selskapet til sin mannlige strand-date i Mexico mandag. Foto: Stella Pictures Vis mer

På strand-date med mystisk mann

Sju år etter skilsmissen, smiler kjærligheten til Hollywood-stjernen igjen. Se bildene.

Publisert
Sist oppdatert
Se alle bildene av Juliette og hennes nye mann nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Skuespilleren Juliette Lewis - kjent fra filmer som «Cape Fear» og «From Dusk Till Dawn» - har prioritert musikk-karrieren med sitt band The Licks, etter at hun i 2003 ble skilt fra ektemannen Steve Berra.

Men nå ser det ut til at 37-åringen satser på både filmroller og kjærligheten igjen, etter at hun mandag ble observert på stranden i Mexico med en ukjent mann.

Lewis - som er i Mexico for å spille inn filmen «Foreverland» - benyttet en pause i innspillingen til å kose seg både i bølgene og på land, sammen med en blond kjekkas.

Paret så kun ut til å ha øyne for hverandre, da de gikk tur i strandkanten og senere satt tett inntil hverandre mens de kjørte vannskuter i de krystallblå bølgene.

En smilende Juliette Lewis - som foreløpig ikke har kommentert de siste kjærlighetsryktene - så ikke ut til å være preget av smertene hun i fjor fikk da hun ble påkjørt av en bil i Burbank.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kjørte på Hollywood-stjernen og stakk av

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer