På scenen to dager etter operasjon

- Det har vært et smertehelvete, sier Åge Sten Nilsen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artist Åge Sten Nilsen (42) har slitt med meniskskade i kneet. Tirsdag ble han operert, og torsdag var han tilbake på scenen.
 
- De siste par ukene har vært et smertehelvete.  Jeg har vært sengeliggende store deler av dagen for å kunne gå på scenen på kvelden. Dette er min første dag uten smertestillende, og det er kun fordi pillene går utover stemmen, sier han til Seoghør.no.

 
Han hadde nypremiere på Queen-hyllesten «The Show must go on II» på Edderkoppen teater i Oslo. For en fullsatt sal fikk Åge trampeklapp for sin gjennomførte hyllest.

SE OGSÅ PREMIEREN PÅ SEOGHØR.NO WEEKEND HER
 
Artisten fikk en akutt meniskskade under en konsert i Tromsø, og har etter det fortsatt å spille med skaden. Tirsdag ble han operert på Volvat medisinske senter i Fredrikstad, og operasjonen var svært vellykket.
 
- Vi fryktet at menisken var revet av. Heldigvis hadde den bare forskjøvet seg, så legen sa at det var som å brette på plass ei leppe igjen, smiler Åge.
 
- Merker du noe til skaden?
 
- Litt nå og da, merker jeg, men jeg er heldigvis langt bedre enn jeg har vært på lenge. Men jeg tar det rolig med vrikkinga på scenen, for slik har jeg ødelagt begge meniskene mine, sier Åge.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Åge Sten Nilsen var fysisk utslitt  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer