Miley Cyrus, Brody Jenner og Kaitlynn Carter:

På samme fest med sine nye flammer

Verken Brody Jenner og Josie Canseco eller Miley Cyrus og Kaitlynn Carter så ut til å bry seg om fotografene da de ankom VMAs etterfest.

HÅND I HÅND: Både Brody Jenner og hans nylig fraseparerte ekskone, Kaitlynn Carter, ankom VMAs etterfest hånd i hånd med sine nye flammer. Foto: NTB Scanpix
HÅND I HÅND: Både Brody Jenner og hans nylig fraseparerte ekskone, Kaitlynn Carter, ankom VMAs etterfest hånd i hånd med sine nye flammer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til tirsdag var det duket for den årlige MTV Video Music Awards i New Jersey. Som vanlig var prisutdelingen preget av høy stjernefaktor og flere ville og overdådige antrekk.

I etterkant av den glamorøse prisutdelingen, var det tid for en langt mer nedtonet etterfest. Den fant sted på nattklubben Up and Down i New York.

Blant stjernene som sørget for å få med seg festen, var artist Miley Cyrus (26). Hun hadde skiftet fra en sort minikjole til jeans og en hvit magetopp da hun ankom klubben i verdensmetropolen.

Men det var likevel ikke antrekket folk flest bet seg merke i ved stjernens ankomst.

SKYDDE IKKE FOTOGRAFENE: Også under prisutdelingen ble Miley og Kaitlynn observert kyssende. Foto: NTB Scanpix
SKYDDE IKKE FOTOGRAFENE: Også under prisutdelingen ble Miley og Kaitlynn observert kyssende. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hånd i hånd

Miley Cyrus var ikke å se på den røde løperen i forkant av prisutdelingen, noe som av mange ble tolket dit hen at hun ønsket å holde en lav profil etter det mye omtalte bruddet med Liam Hemsworth (29).

Det var kanskje ikke riktig likevel, for da hun ankom etterfesten i New York, kom hun hånd i hånd med sin nye flørt, Kaitlynn Carter (30).

Den siste tiden har det blitt skrevet side opp og side ned om de to nyseparerte stjernene. Kaitlynn, som nylig ble separert fra ektemannen Brody Jenner (35), ble blant annet observert i hete omfavnelser med Miley på en luksuriøs ferie ved Comosjøen i Italia tidligere i august. Også før bruddet med Jenner ble kjent, skal Miley og Kaitlynn ha vært observert sammen.

Ifølge Page Six var Kaitlynn også til stede under nattens prisutdeling for å holde Miley med selskap, og de to skal også ha blitt observert mens de kysset hverandre - nok en gang.

På samme fest

Men det var ikke bare Miley og Kaitlynn som tilfredstilte fotografene med sitt oppmøte. Også Kailynns nylig fraseparerte ektemann, Brody Jenner, kom hånd i hånd med sin nye flamme, supermodellen Josie Canseco (22).

MED SIN NYE FLAMME: Også Kaitlynns fraseparerte ektemann, Brody Jenner, kom hånd i hånd med sin nye flamme på VMAs etterfest. Foto: NTB Scanpix
MED SIN NYE FLAMME: Også Kaitlynns fraseparerte ektemann, Brody Jenner, kom hånd i hånd med sin nye flamme på VMAs etterfest. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De to har vært observert sammen ved flere anledninger, og nylig skrev også den britiske avisa Mirror at de to skal ha introdusert hverandre for sine respektive familier.

Til tross for at de altså har vært observert sammen en rekke ganger allerede, og har gjort lite for å skjule sine følelser for hverandre, har verken Brody eller Josie uttalt seg om romanseryktene. De har heller ikke delt bilder av hverandre i sosiale medier.

Vakte oppsikt

Selv om Miley unngikk den røde løperen, unngikk hun likevel ikke å skape blest under årets prisutdeling,

NY TEKST: Miley har tatovert et sitat på armen. Foto: NTB Scanpix
NY TEKST: Miley har tatovert et sitat på armen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun sto nemlig på scenen under nattens MTV Video Music Awards, og det mange bet seg merke i, var hennes splitter nye tatovering. Flere er skråsikre på at det er en beskjed til eksen hennes, og et tegn på at hun er klar for å gå videre, ifølge People.

På sin venstre arm har hun nemlig tatovert følgende tekst: «My head was feeling scared, but my heart was feeling free», som på norsk kan oversettes til: «Hodet mitt var redd, men hjertet mitt føler seg fri».

Artisten har foreløpig ikke selv forklart hva hun legger i valget av tatoveringen, men ifølge det amerikanske nettstedet skal det være en klar kobling til hennes nylige brudd.

LES OGSÅ: Venter tvillinger med sin ferske kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer