Märtha Louise og Durek Verrett:

På romantisk ferie etter bruddryktene

Tilbragte vinterferien sammen.

KJÆRESTER: Durek Verrett og Märtha Louise tilbragte tid sammen på Hawaii i vinterferien. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Durek Verrett og Märtha Louise tilbragte tid sammen på Hawaii i vinterferien. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den siste tiden har det sirkulert rykter i tysk og sveitsisk presse om at forholdet mellom prinsesse Märtha Louise (48) og kjæresten, Durek Verrett (45), har tatt slutt.

De nye bildene av prinsessen og Verrett motbeviser derimot dette.

I tirsdagens utgave av Se og Hør står en rekke bilder fra kjæresteparets vinterferie på idylliske Hawaii på trykk, og det er svært lite som later til et brudd mellom de to.

FORELSKET: De nye bildene av Märtha og Durek motbeviser bruddryktene som har sirkulert den siste tiden. Foto: Faksimile fra Se og Hør
FORELSKET: De nye bildene av Märtha og Durek motbeviser bruddryktene som har sirkulert den siste tiden. Foto: Faksimile fra Se og Hør Vis mer

Duoen slapp seg løs på den flotte ferieøya, og delte både klem, kos og hete kyss i romantiske omgivelser.

Märtha Louises tre døtre, Maud Angelica (16), Leah Isadora (14) og Emma Tallulah (11), var også med.

- Min tvillingflamme

Som nevnt har tysk og sveitsisk presse hevdet at forholdet mellom prinsessen og den selvutnevnte sjamanen er over. Dette avkreftet Durek Verrett nylig overfor VG.

Oppslagene hevdet blant annet at tonen mellom de to skal være dårlig, og at Verrett ikke lenger følger kjæresten i sosiale medier.

- Märtha Louise er min tvillingflamme. Vi bryr oss ikke om disse ryktene, skrev Verrett i en SMS til VG i helgen.

45-åringen følger fortsatt begge Instagram-brukerne til prinsessen.

Velfortjent ferie

Verrett delte flere bilder fra den romantiske ferien på sin Instagram-profil, men det kom aldri frem at Märtha Louise og døtrene var med.

Prinsessen delte på sin side ingen feriebilder med følgerne sine, og har stort sett holdt seg relativt taus i sosiale medier de siste månedene.

Det er ingen hemmelighet at prinsessen og familien har hatt det tungt den siste tiden - da det første juledag ble kjent at hennes eksmann, Ari Behn, hadde gått bort.

Nå ser det imidlertid ut til at Märtha Louise har tatt seg en velfortjent ferie fra hverdagen, og tilbragt kvalitetstid med døtrene og Verrett.

Kvalitetstid

Det var i mai i fjor det ble kjent at Märtha Louise hadde funnet lykken med amerikanske Verrett, en nyhet hun delte på sin Instagram-profil.

- Han omfavner hele meg uten spørsmål eller frykt. Han får meg til å le mer enn noen andre og har den dypeste visdom å dele. Jeg føler meg så glad og velsignet for at han er kjæresten min, var blant det hun skrev til et bilde av de to.

JOBB: Durek Verrett annonserte på sin Instagram-konto at han vil starte i en ny TV-jobb. Bilder fra CBS. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Siden den gang har duoen tilbragt mye tid sammen, både her i Norge og i Verretts hjemland, USA. De har også vært gjester i et kongelig bryllup, samt tilbragt tid sammen med Verrets mange kjendisvenner.

Kjøp abonnement på Se og Hør her - nå betaler du kun 20 kr. per blad i ti uker!

LES OGSÅ: Derfor har hun «flyttet» fra Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer