På romantisk date med komiker

Finner trøst hos ny mann etter bruddet med Michael Bolton.

GÅR VIDERE: Kjærligheten mellom Nicollette Sheridan og Michael Bolton tok slutt for et par måneder siden. Foto: All Over Press
GÅR VIDERE: Kjærligheten mellom Nicollette Sheridan og Michael Bolton tok slutt for et par måneder siden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LOS ANGELES (Seher.no): I august ble det kjent at superparet Nicollette Sheridan (44) og Michael Bolton (55) gikk hvert til sitt. Nå kan det se ut som om lykken smiler til "Frustrerte Fruer"-stjernen igjen, skriver In Touch magazine. Den flotte 44-åringen ble nemlig sett i en het flørt med komikeren David Spade (43) under åpningen av restauranten "Luau" i Beverly Hills for to uker siden. - De satt tett sammen i en dyp samtale i en restaurantbås hele kvelden. Nicollette så helt fantastisk ut, og David klarte ikke å ta øynene fra henne. De vek ikke fra hverandres side i løpet av kvelden, og de var de siste som forlot stedet, forteller en kilde til bladet. Paret drakk tropiske drinker sammen og skal hele tiden ha kikket hverandre dypt i øynene. De kalte hverandre også "Nicky" og "Davey".  - Det var hardt for Nicollette da forlovelsen til Michael ble brutt, så det er kjempe bra at hun treffer en som kan få henne til å le. Det er David som holder henne sammen nå, avslører en venn av Hollywoodstjernen til In Touch. Spade, som nylig ble pappa for første gang, har aldri hatt problemer på damefronten. Tidligere har han nemlig datet skjønnheter som Lara Flynn Boyle, Teri Hatcher, Carmen Electra og Heather Locklear.LES OGSÅ: Hva har skjedd med Nicollette?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer