Benjamin Ingrosso:

På romantisk besøk hos norsk flamme

Svensken er tilsynelatende i Norge.

NORSK FLØRT: Artist Benjamin Ingrosso har angivelig funnet tonen med norsk jente. Foto: Vidar Ruud/NTB
NORSK FLØRT: Artist Benjamin Ingrosso har angivelig funnet tonen med norsk jente. Foto: Vidar Ruud/NTB Vis mer
Publisert

Den svenske artisten Benjamin Ingrosso (24) har dette halvåret skapt flere overskrifter om sivilstatusen sin - spesielt i Norge.

I flere måneder har det nemlig florert rykter om at svensken har funnet lykken med den norske influenseren Frøya Sofie Winther (29). Det har blant annet kommet etter at de har delt mye av det samme innholdet på Instagram.

I sommer fyrte de ytterligere oppunder ryktene, da de ble avbildet sammen på familieferie, av storesøster Bianca Ingrosso (27).

Nå kaster de ytterligere bensin på ryktebålet.

STORMER UT FRA INNSPILLINGEN: Benjamin Ingrosso snakket om den gangen familien var med på «Sinnasnekkeren» og han stakk fra innspillingen, og hvordan det førte til «Wahlgrens verden». Video: Discovery + Vis mer

Norgesbesøk

Det angivelige paret har hittil ikke bekreftet hva som er ståa mellom dem, men det er ingen tvil om at det kan se ut til at romantikken blomstrer.

Denne gangen ser det attpåtil ut til at romantikken blomstrer i Oslos gater.

Skal man tro Instagram er nemlig Ingrosso på besøk i Norge, uten å ha noen planlagte konserter. Dermed er det også lett å anta at han er her på kjærestebesøk.

Winther delte i starten av denne uken et bilde på Instagrams historiefunksjon, hvor man tydelig kan se Ingrosso. Der spiser han en typisk norsk vaffel.

I NORGE: Benjamin Ingrosso befinner seg tilsynelatende på romantisk besøk i Norge. Foto: Skjermdump Instagram
I NORGE: Benjamin Ingrosso befinner seg tilsynelatende på romantisk besøk i Norge. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

«Okey chill! Mine norske innbyggere! Selvfølgelig har jeg gitt ham vaffelen vår med brunost. Fårikål neste?» skriver hun, mens Ingrosso altså tar et jafs av bakverket.

UTBRUDD: Bianca og Benjamin Ingrosso og Pernilla Wahlgren i «Wahlgrens verden» har en intens diskusjon i bilen. Video: Discovery+. Reporter: Marthe Tveter Gjønnes. Vis mer

«En deilig følelse»

Til tross for at ingen av partene har bekreftet forholdet, hintet nylig Winther til at det er en gryende romanse i luften. Det gjorde hun i en spørsmålsrunde på Instagram.

Der fikk hun nemlig spørsmål om hun er singel.

«Har forstått at dette er et interessant tema! Men dagen for det kommer når det kommer», svarte hun kryptisk, etterfulgt av et hvitt hjerte.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Hun fikk også følgende spørsmål: «Er det ikke deilig å være forelsket?», hvorpå hun svarte:

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

«Forelskelse er definitivt en deilig følelse».

Til bildet hun delte til sistnevnte spørsmål kan man skimte en mann i bakgrunnen, uten at det er mulig å identifisere hvem det er snakk om.

LES OGSÅ: Fyrer opp under romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer