Eva Longoria:

På rød løper for første gang siden fødselen

Skuespilleren strålte på filmpremiere, men babyen ble igjen hjemme.

MAMMA PÅ JOBB: For to måneder siden ble Eva Longoria (i midten) mor for første gang. Søndag var hun igjen å se på den røde løperen, sammen med Nina Dobrev (t.v) og Vanessa Hudgens. Foto: NTB Scanpix
MAMMA PÅ JOBB: For to måneder siden ble Eva Longoria (i midten) mor for første gang. Søndag var hun igjen å se på den røde løperen, sammen med Nina Dobrev (t.v) og Vanessa Hudgens. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I juni kunne Eva Longoria (43) avsløre at hun var blitt mor for første gang, da sønnen Santiago Enrique kom til verden. Den lille gutten fikk 43-åringen med ektemannen José Antonio (50).

Siden den gang har «Frustrerte Fruer»-stjernen delt en rekke glimt fra sin nye hverdag som småbarnsmor, til fansen store begeistring.

Søndag kveld tok imidlertid Eva en «pause» fra mammalivet og dukket opp i gamle trakter, nemlig på den røde løperen. Anledningen var premieren av hennes nye film, «Dog Days», i Los Angeles.

Den nybakte moren strålte i et hvitt antrekk, og glødet blant resten av de celebre gjestene.

43-åringen har selv dokumentert kvelden flittig på sin Instagram-story, og hun har også lagt ut et bilde på feeden.

Sammen med Nina Dobrev og Vanessa Hudgens så det ut til at Eva Longoria storkoste seg tilbake på jobb.

- Bare meg og jentene mine, Nina og Vanessa. Gå og se vår nye film, skriver hun under bildet.

- Vi er så takknemlige

Nyheten om at Eva og ektemannen hadde blitt foreldre, var det det spanske magasinet Hola! USA, søstermagasinet til det amerikanske magasinet Hello!, som avslørte.

Eksklusivt hadde magasinet fått bekreftet at Eva Longoria kunne ønske sønnen Santiago Enrique Bastón velkommen til verden.

- Vi er så takknemlige for denne vidunderlige velsignelsen, fortalte Eva og ektemannen til det spanske magasinet.

De nybakte foreldrene delte de første bildene av sin lille sønn med det spanske kjendismagasinet.

Saken fortsetter nedenfor.

Lille Santiago kom til verden nesten nøyaktig to år etter at Longoria og Bastón giftet seg i slutten av mai 2016.

Gravidrykter

Bare fire måneder etter bryllupet begynte babyryktene å svirre.

Fansen hadde lagt merke til en ny «glød» i ansiktet til skuespilleren, men den gang avkreftet hun ryktene.

- Alle sier jeg stråler, men jeg er ikke gravid. Vi tenker ikke på det (å få barn, journ.anm.) akkurat nå. Vi har bare vært gift i fire måneder, fortalte hun til In Touch, ifølge Contactmusic.com.

Til tross for at lille Santiago er 43-åringens første barn, har hun allerede fått øvd seg på mammarollen i lang tid. Ektemannen har nemlig tre barn fra tidligere ekteskap, og i løpet av tiden de har vært sammen har skuespilleren utviklet et nært forhold til dem.

- De har virkelig vært en gave i livet mitt. Og jeg føler ikke at vi mangler noe selv om vi ikke har en baby sammen, har hun tidligere uttalt, ifølge People.

Kjærlighet ved andre blikk

Den vakre brunetten og ektemannen blir stadig sett i het flørt sammen på hyggelige lunsjer eller ferieturer.

FORELDRE: Eva Longoria og ektemannen fikk nylig sitt første barn sammen. Her er de avbildet på ferie i 2016. Foto: NTB Scanopix
FORELDRE: Eva Longoria og ektemannen fikk nylig sitt første barn sammen. Her er de avbildet på ferie i 2016. Foto: NTB Scanopix Vis mer

Men til tross for de sterke følelsene, har Eva tidligere avslørt at hun ikke falt for José første gang hun traff ham.

- Det var kjærlighet ved andre blikk, sa den tidligere «Frustrerte fruer»-stjernen til Access Hollywood i 2017.

Duoen ble introdusert for hverandre gjennom en felles venn, men Jose skal ikke ha gjort noe særlig inntrykk på skuespilleren.

Da de møttes igjen et halvt år senere, fikk pipa derimot en annen lyd.

- Vi sa typisk bare «Hei» til hverandre, men da vennen vår introduserte oss igjen, et halvt år senere, spurte jeg ham interessert: «Hvem er det?».

- Han fortalte jeg hadde møtt ham seks måneder tidligere, og jeg bare: «Jeg kan ikke huske at jeg har møtt ham før. Han er den kjekkeste mannen jeg har sett noen gang».

LES OGSÅ: Meghans mor flytter til England