BLE FORELDRE: I mai ble Kirsten Dunst og forloveden Jesse Plemons foreldre for første gang. Natt til tirsdag var de tilbake på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
BLE FORELDRE: I mai ble Kirsten Dunst og forloveden Jesse Plemons foreldre for første gang. Natt til tirsdag var de tilbake på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Emmy Awards 2018:

På rød løper for første gang etter fødselen

Kirsten Dunst og forloveden ble foreldre for fire måneder siden. I natt var de tilbake på rød løper.

Publisert

For fire måneder siden ble den amerikanske skuespilleren Kirsten Dunst (36) mor for første gang, da hun og forloveden Jesse Plemons (30) fikk sitt første barn sammen.

Siden den gang har «Spider-Man»-stjernen holdt en relativt lav profil.

Hun overrasket derfor mange da hun var tilbake på den røde løperen natt til tirsdag, i anledning den 70. Emmy-utdelingen i Los Angeles.

Sammen med forloveden strålte hun i en kongeblå, fotsid kjole med dyp utrigning på den røde løperen, og de to turtelduene så tilsynelatende ut til å ha en romantisk, barnefri kveld sammen.

De nybakte foreldrene har vernet godt om privatlivet til den lille gutten, og har foreløpig ikke vist et eneste glimt av den fire måneder gamle babyen.

STRÅLTE: Den nybakte moren strålte i en kongeblå kjole på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
STRÅLTE: Den nybakte moren strålte i en kongeblå kjole på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ble foreldre

Allerede i fjor fortalte skuespilleren åpenhjertig om drømmen sin om å stifte familie med sin kommende ektemann, noe hun virkelig så frem til.

- Jeg har kommet til det punktet i livet mitt hvor jeg tenker; «Jeg har jobbet siden jeg var tre år gammel. Nå er det på tide å få barn og slappe av», fortalte hun til Marie Claire, ifølge Contactmusic.com.

«Bring It On»-stjernen fortalte videre at hun aldri tidligere har kjent seg desperat etter å bli mor, men at noe forandret seg da hun ble gudmor til vesle Lily, bestevenninnens datter.

- Jeg har aldri vært en av de «jeg vil ha barn»-jentene før guddatteren min ble født. Jeg er så utrolig glad i henne. Den kjærligheten er noe man ikke opplever før man selv får barn.

Saken fortsetter under bildene.

SKJULER BABYEN: Kirsten Dunst har foreløpig ikke vist frem sin nye sønn. Foto: NTB Scanpix
SKJULER BABYEN: Kirsten Dunst har foreløpig ikke vist frem sin nye sønn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
FAMILIE: Kirsten fortalte allerede i fjor at hun ønsket seg barn med forloveden. Her fra april i år, en knapp måned før sønnen kom til verden. Foto: NTB Scanpix
FAMILIE: Kirsten fortalte allerede i fjor at hun ønsket seg barn med forloveden. Her fra april i år, en knapp måned før sønnen kom til verden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rykter

Etter fire år sammen overrasket «Spider-Man»-stjernen Kirsten og kjæresten Garrett Hedlund (34), med å gå hver til sitt våren 2016.

Bare halvannen måned senere begynte ryktene å svirre om at skuespilleren Jesse Plemons var årsaken til det overraskende bruddet.

Ryktene oppsto da Kirsten og Jesse, som spilte ektepar i TV-serien «Fargo», ble observert kyssende på gaten i Studio City i Los Angeles.

Etter bare åtte måneder som kjærester ble det i januar i fjor kjent, ifølge flere amerikanske medier, at skuespillerstjernen hadde forlovet seg med den seks år yngre Jesse, og en måned senere bekreftet Kirsten forlovelsen.

Men når det gjaldt selve bryllupsdatoen forholdt hun seg hemmelighetsfull.

- Vi har en tidsramme, men det er privat. Jeg er lykkelig, sa hun til Entertainment Tonight, ifølge Us Weekly.

Da Kirsten stilte på Paris Haute Couture Fashion Week i fjor, viste hun stolt frem sin nydelige forlovelsesring til både presse og venner, meldte Us Weekly

FRIDDE: Noen ble historiske, andre ble forlovet. Dette må du få med deg fra nattens Emmy-utdeling. Video: CNN Vis mer

LES OGSÅ: Fridde på direkte-tv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer