På psykiatrisk sykehus

Etter å ha blitt avslørt som luksusprostituert, har Sven Göran Erikssons eks-elskerinne lagt seg inn til psykiatrisk behandling.

DEPRIMERT: Faria skal være knust etter avsløringene. Her er hun mens hun var en populær deltaker i britenes "Celebrity Big Brother". Foto: WENN
DEPRIMERT: Faria skal være knust etter avsløringene. Her er hun mens hun var en populær deltaker i britenes "Celebrity Big Brother". Foto: WENN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Problemer!


SEHER.NO: Etter at hun ble avslørt som den tidligere engelske landslagssjefens elskerinne for tre år siden, har Alam (40) gjort det meste for å holde seg i rampelyset - blant et opphold i kjendisutgaven av "Big Brother".


Men etter at den tidligere sekretæren tilbød en Sun-reporter sex i bytte mot 100 000 kroner, har statusen falt langt under nullpunktet.


I HARDT VÆR: Tilbød sex for penger!


Nå har Alam ifølge The Sun blitt så deprimert  at hun har lagt seg inn på den eksklusive klinikken The Priory for psykiatrisk behandling.


FYLL OG SPETAKKEL: Skandaleåret 2006!


Andre kjendiser som har vært pasienter ved klinikken - blant annet for rusmisbruk - er Robbie Williams og Kate Moss kjæreste Pete Doherty.


AVVENNINGSKAMERATENE: Møt "The Addicts"!


- Å si at Faria er knust er en underdrivelse. Livet etter Sven har kun dreid seg om image. Hun er redd ingen vil ha noe med henne å gjøre nå, sier en venn til avisa.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer