På Oscar med sports-BH

Juno-stjernen har mareritt foran Oscar-utdelingen.

OSCAR: Ellen Page er nominert til en Oscar for beste kvinnelige hovedrolle etter innsatsen som den gravide 16-åringen Juno i filmen med samme navn. Foto: All Over Press
OSCAR: Ellen Page er nominert til en Oscar for beste kvinnelige hovedrolle etter innsatsen som den gravide 16-åringen Juno i filmen med samme navn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Talentfulle Ellen Page (21) er nominert til en Oscar for "beste kvinnelige hovedrolle" etter innsatsen i Juno. Nervene er i høygir foran kveldens prisutdeling.

På talkshowet til Ellen DeGeneres (59) røper hun at marerittene har vært litt for livaktige i det siste.

- Jeg hadde en drøm der jeg var sammen med stylisten min for å få hjelp til Oscar-antrekket. Hun er fantastisk, men hun hadde bestemt at jeg skulle ha på meg jeans. Jeg sa: "Sam, dette er strålende, og jeg føler meg veldig komfortabel, men jeg tror at jeg burde ha på meg en kjole!"

- Vi hiver på meg en kjole, den er stroppeløs og mørk rød. En helt nydelig kjole. Så kommer jeg frem til Oscarutdelingen og er skikkelig sent ute. Jeg er som den nye eleven som kommer alt for sent på skolen. Ikke kult i det hele tatt! Så ser jeg ned på den stroppeløse kjolen min, og da ser jeg at jeg har på meg en sports-BH!

DeGeneres forsøkte å trøste skuespilleren med en champagneskål i anledning Oscar-nominasjonen og hennes nylig overståtte 21-årsdag.

- Wow! Jeg har aldri smakt sprit før, humret Ellen Page humoristisk.

Oscar-utdelingen går av stabelen natt til mandag norsk tid.


Les også: Her er du ikke ønsket, Britney!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer