Juliane Snekkestad:

På Oscar-fest etter bruddet

Juliane Snekkestad overrasket på rød løper i anledning Oscar-utdelingen.

OVERRASKET: Juliane Snekkestad viste seg på rød løper etter bruddet med Marius Borg Høiby. Foto: Conor Duffy/ Sipa USA/ NTB
OVERRASKET: Juliane Snekkestad viste seg på rød løper etter bruddet med Marius Borg Høiby. Foto: Conor Duffy/ Sipa USA/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av mars ble det kjent at Juliane Snekkestad (26) og Marius Borg Høiby (25) hadde gått hver til sitt. Det var førstnevnte som bekreftet bruddnyheten overfor Nettavisen.

«Marius Borg Høiby og jeg har gått fra hverandre. Og jeg har det mye bedre nå», skrev hun i en tekstmelding til avisen.

Noen uker senere viser Snekkestad seg på rød løper i forbindelse med den store Oscar-utdelingen natt til mandag.

Det delte Snekkestad selv i en video på Instagram-story hvor man kunne se at hun poserte foran fotografene på den røde løperen til Darren & Richie's Oscar-førfest.

- Alt er vintage

Overfor Se og Hør kan 26-åringen avsløre at hun skaffet seg innpass til Oscar-festlighetene gjennom noen av dem hun kjenner i bransjen.

- Det var utrolig stas å være med på ulike arrangementer under Oscar-uken. Dette var en stor mulighet til å «networke» og «connecte» med mennesker innenfor bransjen, både nasjonalt og internasjonalt, forteller hun til Se og Hør i en SMS.

Snekkestad legger til at grunnen til at hun har reist hele veien over til USA er for å kose seg og for å bli kjent med flere folk innenfor filmbransjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer