Juliane Snekkestad:

På Oscar-fest etter bruddet

Juliane Snekkestad overrasket på rød løper i anledning Oscar-utdelingen.

OVERRASKET: Juliane Snekkestad viste seg på rød løper etter bruddet med Marius Borg Høiby. Foto: Conor Duffy/ Sipa USA/ NTB
OVERRASKET: Juliane Snekkestad viste seg på rød løper etter bruddet med Marius Borg Høiby. Foto: Conor Duffy/ Sipa USA/ NTB Vis mer
Publisert

I starten av mars ble det kjent at Juliane Snekkestad (26) og Marius Borg Høiby (25) hadde gått hver til sitt. Det var førstnevnte som bekreftet bruddnyheten overfor Nettavisen.

«Marius Borg Høiby og jeg har gått fra hverandre. Og jeg har det mye bedre nå», skrev hun i en tekstmelding til avisen.

FØR BRUDDET: I begynnelsen av mars ble det kjent at Juliane Snekkestad og Marius Borg Høiby hadde besluttet å gå hver til sitt. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
FØR BRUDDET: I begynnelsen av mars ble det kjent at Juliane Snekkestad og Marius Borg Høiby hadde besluttet å gå hver til sitt. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

Noen uker senere viser Snekkestad seg på rød løper i forbindelse med den store Oscar-utdelingen natt til mandag.

Det delte Snekkestad selv i en video på Instagram-story hvor man kunne se at hun poserte foran fotografene på den røde løperen til Darren & Richie's Oscar-førfest.

- Alt er vintage

Overfor Se og Hør kan 26-åringen avsløre at hun skaffet seg innpass til Oscar-festlighetene gjennom noen av dem hun kjenner i bransjen.

- Det var utrolig stas å være med på ulike arrangementer under Oscar-uken. Dette var en stor mulighet til å «networke» og «connecte» med mennesker innenfor bransjen, både nasjonalt og internasjonalt, forteller hun til Se og Hør i en SMS.

VINTAGE: Juliane Snekkestad valgte å kle seg i vintage fra topp til tå. Foto: Conor Duffy/ Sipa USA/ NTB
VINTAGE: Juliane Snekkestad valgte å kle seg i vintage fra topp til tå. Foto: Conor Duffy/ Sipa USA/ NTB Vis mer

Snekkestad legger til at grunnen til at hun har reist hele veien over til USA er for å kose seg og for å bli kjent med flere folk innenfor filmbransjen.

- Hvor er antrekket ditt fra?

- Alt er vintage, svarer Snekkestad om stilen hun gikk for da hun dukket opp på rød løper etter bruddet.

SLÅR: Will Smith slo komiker Chris Rock under årets Oscar-utdeling etter at Rock vitset om kona til Smith. Video: AP Vis mer

- Klassisk og sexy

Moteekspert Marianne Jemtegård (43) mener overfor Se og Hør at Snekkestad definitivt har valgt en helt annen stil enn for eksempel norske Renate Reinsve (34), som var å se på selveste Oscar-løperen sent søndag kveld.

- Juliane Snekkestad kjører en veldig klassisk «sexbombe Hollywood-stil» her, mener moteeksperten, før hun legger til:

- Antrekket viser frem hennes fotomodell-look. Det er veldig klassisk og veldig sexy.

FORKLARTE SEG: Will Smith forklarte i talen sin om hvorfor han slo til komiker Chris Rock. Video: Dagbladet/AP. Vis mer

Jemtegård mener kjolen er fra «House of CB», som er et merke som blant annet er sterkt omfavnet av Kardashian-søstrene. Det er mye på grunn av at merket lar kurver komme til sin rett, mener Jemtegård.

- Og det er det ikke noen tvil om at det skjer i denne kjolen, sier Jemtegård.

Tilbake etter konserttragedien

Snekkestad var ikke den eneste stjernen som viste seg etter å ha skapt overskrifter. Rapperen Travis Scott (30) opptrådte på samme fest som Snekkestad var gjest. Ifølge E! News var dette hans første opptreden siden Astroworld-tragedien.

Konserttragedien, som fant sted i Houston 5. november, førte til at ti mennesker mistet livet, deriblant en ni år gammel gutt. Det var kaos og panikk blant publikum som førte til den tragiske hendelsen.

ÅPNER OPP: Travis Scott uttaler seg etter hendelsene på Astroworld. Video: Instagram / @travisscott Vis mer

E! News skriver videre at rapperen fremførte to låter «Highest in the Room» og «Goosebumps».

LES OGSÅ: Nye detaljer avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer