NETT-SJEKK: Nå leter Tollef etter livspartner på nettet.
NETT-SJEKK: Nå leter Tollef etter livspartner på nettet.Vis mer

På nett for å få napp

Tollef Grindstad jakter fremdeles på kjærligheten.

Trenger dansepartner!

SEHER.NO: For to år siden ble Tollef Grindstad (58) rikskjendis gjennom populære "Jakten på kjærligheten". Drømmen om en kjæreste gikk ikke i oppfyllelse, men den sympatiske grisebonden gir ikke opp av den grunn.

- Man kan aldri bli for gammel til å finne kjærligheten. Det har vært noen dater etter TV 2-serien, men ikke noe som er blitt seriøst, sier Tollef.

Nå har han opprettet sin egen profil på det store møtestedet FinnEnVenn på nettet.

- Jeg har hatt profil på et annet nettsted også, men en kan alltids prøve nye metoder for å finne en person å dele livet med. Jeg er sikker på at den store kjærligheten finnes der ute et sted. Jeg har bare ikke funnet den ennå.

- Hvordan skal drømmedama være?

- Jeg liker både blondiner og brunetter, og alderen kan være alt fra 35 år og oppover til min egen alder.

- Er du i ferd med å bli desperat?

- Jeg blir aldri desperat, men er bare veldig innstilt på å lete etter en person å dele livet med. Jeg har et fint liv hjemme på gården, men det er liksom noe som mangler når det ikke er en kvinne i huset, sier Tollef med et smil.

- Hvilke interesser må drømmedama ha?

- Hun må ha godt humør, like å ta seg en svingom på dansegulvet - men samtidig ha interesser for friluftsliv og hjemmekos, smiler Tollef.

Vil du bli bedre kjent med Tollef? Gå inn på FinnEnVenn og les profilen hans. Profilnummeret hans er: 306638.

FinnEnVenn er et møtested på nettet. Her kan du velge mellom 124 000 spennende profiler, og kose deg med 46 000 bilder. Tjenesten er trygg å bruke og du kan teste FinnEnVenn gratis her.

Vil du bli medlem? Klikk HER!

LES OGSÅ: Jakter på den rette