I STORESØSTERS FOTSPOR?: Lindsay Lohan er kjent for sine mange skandaler på byen. I helgen dro hun med sin 15 år gamle lillesøster Ali på nattklubb i Los Angeles. Foto: Stella
I STORESØSTERS FOTSPOR?: Lindsay Lohan er kjent for sine mange skandaler på byen. I helgen dro hun med sin 15 år gamle lillesøster Ali på nattklubb i Los Angeles. Foto: StellaVis mer

På nattklubb med 15-åring

Lindsay Lohan dro med lillesøster på byen.

SEHER.NO: Skuespilleren Lindsay Lohan(23) har tidligere sverget å roe ned på festingen etter at en rekke fylleskandaler og et opphold på avvenningsklinikk har truet med å ødelegge hennes karriere.

Men nå tyder nye bilder på at forsikringene om bot og bedring kun var tomme løfter fra den beryktede partypiken.

Lørdag viste Lindsay fram sine gamle party-takter, da hun tilbragte flere timer på kjendisnattklubben Teddy's på Roosevelt-hotellet i Los Angeles. Og Lindsay var ikke alene.

Med seg hadde hun sin 15 år gamle lillesøster Ali !

Omgitt av ølflasker på bordet skal Lindsay og hennes mindreårige lillesøster ha festet i flere timer sammen med blant andre "Forgetting Sarah Marshall"-skuepilleren Jason Segel og Nicole Richies kjæreste Joel Madden.

Ifølge nettstedet celebuzz.com skal en kjederøykende Lindsay også ha dratt med lillesøsteren ut på dansegulvet og vrikket vilt foran de mannlige gjestene.

Ali Lohan har til tross for sin unge alder allerede blitt et kjent TV-fjes i USA gjennom reality-serien "Living Lohan", og har ikke lagt skjul på at hun ønsker å bli like kjent som Lindsay.

Nå spør mange fans seg om hun er i ferd med også å bli like kjent for sine skandaler på byen som sin beryktede storesøster.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Her bryter tyvene seg inn hos Lindsay