På motefest i kjole til 200 kroner

Droppet designerantrekk på sommerens store kjendisfest.

ØKONOMISK: Mens andre kjendiser stilte i rådyre designerantrekk, valgte artist Eva Weel Skram en rosa kjole til bare 200 kroner. Foto: Stella Pictures
ØKONOMISK: Mens andre kjendiser stilte i rådyre designerantrekk, valgte artist Eva Weel Skram en rosa kjole til bare 200 kroner. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se Eva Weel Skram i 200 kroners-kjolen nederst i saken!

SEHER.NO: Designerantrekkene florerte på den røde løperen onsdag, da magasinet Elle arrangerte sin årlige sommerfest i Frognerparken i Oslo.

Og mens Lene Nystrøm hadde valgt en rådyr Alexander McQuuen-jakke og Tone Damli Aaberge kom i en ekslusiv Missoni-kjole, valgte artist Eva Weel Skram et langt rimeligere antrekk.

- Jeg har på meg en Vero Moda-kjole, som jeg fant for latterlige 200 kroner og er veldig fornøyd med. Og skoene er fra Urban Outfiters, sier Eva til Seher.no.
 
Flere av kjendisene på den røde løperen hadde benyttet seg av stylist for å forsikre seg om at stilen satt inne til den glamorøse motefesten, men Eva forteller at det er hun selv som står bak onsdagens rimelige festantrekk.

Derimot hender det at den tidligere Idol-deltageren får plukke ut dyre designerklær til andre tilstelninger.

- Jeg har lånt litt av og til. Det er veldig fint å kunne låne noe som ingen andre har, så vet man at man kommer i noe helt eget, sier Eva til Seher.no.

Men før Elle-festen onsdag kveld, fryktet ikke Sogndal-jenta at noen av de andre moteebevisste gjestene skulle dukke opp i samme kjole som henne.

- Nei, jeg ser egentlig ikke for meg at det skal skje, sier Eva Weel Skram smilende til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik endte bryllupsnatten 

Se Eva i 200 kroners-kjolen her:[obj:media:9799]