Kim Kardashian og Kanye West:

På middagsdate med eksen

Superstjernene har beholdt det gode vennskapet etter bruddet.

EKSKJÆRESTER: Kim Kardashian og Kanye West slapp nyheten om at de gikk hver til sitt tidligere i år. Foto: Chris Chew / Shutterstock / NTB
EKSKJÆRESTER: Kim Kardashian og Kanye West slapp nyheten om at de gikk hver til sitt tidligere i år. Foto: Chris Chew / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

I februar kom nyheten om at superparet Kim Kardashian (40) og Kanye West (44) skulle skilles, etter at ryktene om brudd hadde florert i flere måneder. Paret hadde da vært gift siden 2014. Sammen har de barna North (8), Saint (5), Chicago (2) og Psalm (2).

I etterkant av bruddet er det mye som tyder på at det tidligere ekteparet har beholdt et godt vennskap. Duoen har flere ganger blitt observert sammen.

I juli var hele familien på seks blant annet på museum i San Francisco sammen, og for om lag to måneder siden dukket også Kardashian opp på eksmannens musikkarrangement.

Middagsdate i Malibu

At de har beholdt en nær relasjon er ikke noe nytt. Nå ser de imidlertid ut til å ha tatt relasjonen ett steg videre.

Firebarnsforeldrene kunne nemlig virke til å ha leid inn barnevakt for å tilbringe litt kvalitetstid sammen på en restaurant i Malibu torsdag kveld.

Det tidligere ekteparet ble observert da de forlot restauranten etter en middagsdate med venneparet Tracy og Ray Romulus.

På slutten av kvelden satte den tidligere realitystjernen seg inn i samme bil som Yeezy-designeren. West kjørte mens Kardashian satt seg i passasjersetet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer