Kim Kardashian og Kanye West:

På middagsdate med eksen

Superstjernene har beholdt det gode vennskapet etter bruddet.

EKSKJÆRESTER: Kim Kardashian og Kanye West slapp nyheten om at de gikk hver til sitt tidligere i år. Foto: Chris Chew / Shutterstock / NTB
EKSKJÆRESTER: Kim Kardashian og Kanye West slapp nyheten om at de gikk hver til sitt tidligere i år. Foto: Chris Chew / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

I februar kom nyheten om at superparet Kim Kardashian (40) og Kanye West (44) skulle skilles, etter at ryktene om brudd hadde florert i flere måneder. Paret hadde da vært gift siden 2014. Sammen har de barna North (8), Saint (5), Chicago (2) og Psalm (2).

I etterkant av bruddet er det mye som tyder på at det tidligere ekteparet har beholdt et godt vennskap. Duoen har flere ganger blitt observert sammen.

I juli var hele familien på seks blant annet på museum i San Francisco sammen, og for om lag to måneder siden dukket også Kardashian opp på eksmannens musikkarrangement.

BRYTER SAMMEN: Da Kim Kardashian snakket om Kanye i «Keeping up with the Kardashian» bryter hun sammen. Video: TV 2 Vis mer

Middagsdate i Malibu

At de har beholdt en nær relasjon er ikke noe nytt. Nå ser de imidlertid ut til å ha tatt relasjonen ett steg videre.

Firebarnsforeldrene kunne nemlig virke til å ha leid inn barnevakt for å tilbringe litt kvalitetstid sammen på en restaurant i Malibu torsdag kveld.

Det tidligere ekteparet ble observert da de forlot restauranten etter en middagsdate med venneparet Tracy og Ray Romulus.

GODE VENNER: Kim Kardashian og Kanye West tilbringer fortsatt mye tid sammen, selv åtte måneder etter bruddet. Foto: Gumu, Pema / Backgrid USA / NTB
GODE VENNER: Kim Kardashian og Kanye West tilbringer fortsatt mye tid sammen, selv åtte måneder etter bruddet. Foto: Gumu, Pema / Backgrid USA / NTB Vis mer

På slutten av kvelden satte den tidligere realitystjernen seg inn i samme bil som Yeezy-designeren. West kjørte mens Kardashian satt seg i passasjersetet.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story får hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

Ny flørt etter bruddet

Hva som er ståa mellom eksparet er ukjent, men i mai kom nyheten om at West hadde funnet lykken på ny etter bruddet med realitystjernen. Den gang ble han nemlig observert med Irina Shayk (35).

En rekke tabloidmedier, deriblant Perez Hilton og Daily Mail, meldte at de to hadde truffet hverandre i det skjulte. Ryktene oppsto først på Instagram-kontoen DeuxMoi.

I juli hevdet imidlertid en kilde overfor Page Six at parets flørt hadde kjølnet, og at et romantisk forhold mellom supermodellen og rapperen ikke lenger var et faktum.

Allerede uken etter hevdet kilder til People det motsatte.

- De dater fortsatt, fortalte kilden, og la til at paret hadde hengt med hverandre i San Francisco.

DRØY: Khloé Kardashian sin reklamefilm for Good American var for drøy for TV. Video: Steffen Pettersen/Se og Hør Vis mer

I slutten av forrige måned kom imidlertid nok en kontrabeskjed, og kilder hevdet nok en gang at romansen skal være over, ifølge Page Six.

Hva som faktisk er ståa mellom de to stjernene er imidlertid fortsatt uvisst, ettersom ingen av dem har uttalt seg om den angivelige relasjonen.

LES OGSÅ: Dette har ikke skjedd på fire år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer