Brody Jenner og Kaitlynn Carter:

- På middag med eksens nye kjæreste

Brody Jenner skal ha introdusert sin nye flamme for ekskona Kaitlynn Carter.

SKILTE LAG: Brody Jenner og Kaitlynn Carter skilte lag i fjor. Nå skal Jenner ha funnet tonen med en ny kvinne - som han skal ha introdusert ekskona for forrige helg. Foto: NTB Scanpix
SKILTE LAG: Brody Jenner og Kaitlynn Carter skilte lag i fjor. Nå skal Jenner ha funnet tonen med en ny kvinne - som han skal ha introdusert ekskona for forrige helg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I august i fjor kom sjokknyheten om at stjerneparet Brody Jenner (36) og Kaitlynn Carter (31) skulle skilles etter knapt ett års ekteskap. Bruddet kom nok som en overraskelse på mange, og siden den gang har Jenner blitt koblet til en rekke nye kvinner, senest influenseren Daisy Keech.

Nå er det imidlertid trolig en ny kvinne som er i ferd med å kapre 36-åringens hjerte. Ifølge Daily Mail har «The Hills»-stjernen nemlig noe på gang med 28 år gamle Briana Jungwirth - ekskjæresten til «One Direction»-profilen Louis Tomlinson (28)

Ifølge avisen har duoen bare datet en knapp måned, men Jenner skal allerede ha introdusert ekskona Kaitlynn for sin nye flamme. Ifølge tabloidavisen skal Jenner ha tatt med Jungwirth på en middag sammen med Kaitlynn og noen andre venner sist helg.

Middagen skal ha funnet sted på den japanske restauranten Nobu Malibu i Los Angeles lørdag kveld.

THE HILLS: I høst ble det kjent at gjengen fra kultserien "The Hills" gjør comeback. Nå er endelig de første bildene klare. Bilder: MTV Vis mer

Godt overens

Ifølge TMZ skal Jenner ha vært svært interessert i at ekskona og hans nye flamme skulle møtes, og middagen skal ha gått over all forventning. Kilder sier til TMZ at Jenner og Carter fortsatt er svært gode venner, og at 36-åringen skal ha vært svært opptatt av at ekskona skulle akseptere hans nye flamme.

- Briana virket avslappet med å møte en del av Brodys fortid, sier en kilde til TMZ.

Jenner skal ha ønsket å introdusere Briana for Carter slik at hun skal bli komfortabel med at han dater andre.

Carter skal angivelig ha følt at hennes tidligere ektemann hadde funnet en god match i Briana Jungwirth, ifølge nettstedets kilder.

ÅPEN: Realityprofilen Mario Riera innrømmer at han var langt nede etter bruddet med ekskjæresten. Video: Rød Løper Vis mer

- Kaitlynn følte at Briana var veldig hyggelig og at hun var sammen med Brody av de riktige grunnene, sier kilden.

Ifølge TMZ skal Jenner til og med ha møtt Jungwirths fire år gamle sønn Freddie, som hun har sammen med artist Louis Tomlinson. Briana jobber til vanlig som stylist og er bosatt i Los Angeles. Hun og Tomlinson begynte å date i 2015, men forholdet ble av det kortvarige slaget.

KJENDIS-QUIZ: Verdensstjernen Brandon Jenner har ikke veldig god oversikt over norske kjendiser. Vi testet ham! Video: Thea Hope / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Mange kvinner

Selv om det nå kan se ut til at Jenner har slått seg til ro med sin nye flamme, kan man ikke akkurat si at han har ligget på latsiden etter bruddet fra Kaitlynn Carter i fjor. Først ble han koblet til DJ og modell Josie Canseco (23), som er datter av baseballspilleren Jose Canseco.

De to gikk hver til sitt i oktober. Ifølge flere amerikanske medier tilbrakte de to mye tid med hverandre bare snaue to uker etter at Brody og ekskona gjorde det slutt.

Etter at flørten med Canseco ble avsluttet, ble han koblet til flere andre unge, vakre kvinner - blant andre de to modellene Allison Mason og Daniella Grace, ifølge Daily Mail.

Senest i april i år ble han også sett sammen med fitness-influenseren Daisy Keech i Los Angeles, ifølge People - noe mange tolket som at det var kjærligheten i luften mellom de to.

COMEBACK: Ti år etter at «The Hills» ga seg, er gjengen tilbake med en ny sesong. Noen har savnet rampelyset mer enn andre. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Det var som nevnt i august i fjor det ble kjent at Brody Jenner og Kaitlynn Carter skulle skilles. De giftet seg på den indonesiske øya Sumba i 2018, i en intim seremoni foran 50 av sine nærmeste. Det var også i Indonesia 36-åringen to år tidligere hadde gått ned på kne og fridd til sin kjære.

- Brody og Kaitlynn har bestemt seg for å separere seg. De elsker og respekterer hverandre, men vet at dette er det beste valget for forholdet, fortalte en representant for eksparet overfor ukebladet People da skilsmissen ble kjent.

LES OGSÅ: Nå åpner hun seg om forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer