<strong>KRITISK:</strong> - Kim André er en baby som er flink til å jobbe, det er det eneste, mener «Farmen»-deltager Siv Annie Bjørnvåg. Foto: Alex Iversen/TV 2
KRITISK: - Kim André er en baby som er flink til å jobbe, det er det eneste, mener «Farmen»-deltager Siv Annie Bjørnvåg. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

- På mange måter er han en stor unge

Siv Annie Bjørnvåg slår tilbake mot Kim André Ågedahls utspill...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I lørdagens «Farmen» ble det klart at det denne gangen var Siv Annie Bjørnvåg (41) som måtte forlate gården i Telemark, etter å ha tapt tvekampen i kunnskap mot Hanne Linnesholm (23).

Like før tvekampen ankom programleder Gaute Grøtta Grav som vanlig gården for å ta en prat med de deltagerne som ikke skulle ut i kamp. På spørsmål om hvem de ønsket skulle bli værende på gården, kom svaret kontant fra Kim André Ågedahl (23).

- Jeg liker Hanne tusen ganger bedre enn jeg liker trynet til Siv, sa han på TV-skjermen.

Ågedahl fikk til slutt altså viljen sin. Til Seher.no forteller Siv Annie Bjørnvåg at hun ikke bryr seg nevneverdig om konkurrentens utspill i programmet lørdag.
 
- Det er ikke ondt blod mellom meg og Kim André. Men det kan godt hende at han snakker slik fordi han og Ståle ikke kom så godt overens, sier 41-åringen til Seher.no.

Hun innrømmer derimot at hun og Kim André ikke er helt på bølgelengde - i hvert fall ikke når det gjelder enkelte ting.

- Kim André er en baby som er flink til å jobbe, det er det eneste. På mange måter er han bare en stor unge.

- Hva mener du med det?

- Han er ung, aldersforskjellen mellom oss er stor. Noen har man bare kjemi med, mens man ikke har kjemi med andre. Jeg har ingen problemer med å møte Kim André igjen, forsikrer hun.

Lørdagens «Farmen»-exit var sur å svelge for Siv Annie. Tvekamp-tapet gjorde dog at hun fikk se ektemannen Ståle igjen. Ståle Bjørnvåg røk ut av realityprogrammet i starten av april.

- Det var helt nydelig å komme hjem til Ståle! Vi hadde snakket om at når jeg kom hjem, skulle han vente med badestamp og rødvin. Og det ble det, forteller hun til Seher.no.

«Farmen» ser du på TV 2 mandager og torsdager klokka 20.00, samt lørdager klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her.   

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun begynte å gråte da hun sa det  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer