På lunsj med «Mini-Me»

Heidi Klums eldste datter gjør visst alt for å ligne på sin supermodellmamma.

STILIGE: Eldstedatteren Leni (midten) matchet mamma Heidi Klum perfekt på vei til lunsj sammen med lillesøster Lou Samoula og Klums livvaktkjæreste Martin Kristen i Beverly Hills denne uken. De to sine matchende antrekk stod også i stil med lille Lous Foto: All Over Press
STILIGE: Eldstedatteren Leni (midten) matchet mamma Heidi Klum perfekt på vei til lunsj sammen med lillesøster Lou Samoula og Klums livvaktkjæreste Martin Kristen i Beverly Hills denne uken. De to sine matchende antrekk stod også i stil med lille Lous Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Suermodell og TV-stjerne Heidi Klum (39) har datet sin livvakt Martin Kristen (49) de siste månedene, etter at ekteskapet hennes med artisten Seal (49) tok slutt i januar i fjor.  

Livvaktkjæresten har raskt blitt en del av Klums familieliv, og han var selvsagt til stede da toppmodellen spiste lunsj med døtrene Lou Samoula (3) og Leni Klum (8) i Beverly Hills onsdag denne uken.

Klum er også blitt kjent som programleder for moteprogrammet «Project Runway» og sin gode stilsans, noe eldstedatteren tydeligvis har fått med seg. På vei til restauranten Matsuhisa så Leni nemlig ut som en ekte miniutgave av sin berømte mor.

Iført store, mørke solbriller, håret oppsatt i hestehale og med et langt, mønstrete skjerf rundt halsen, var hun som snytt ut av den velformede nesen til mamma Klum. Da åtteåringen til og med fikk bære morens sorte designerveske, så hun virkelig ut til å være i sitt ess.

Kanskje Leni Klum er i ferd med å utfordre Hollywoods andre mini-fashionistas, som Suri Cruise (6) og Harper Seven Beckham (17 mnd)?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer