Mick Schumacher:

På luksusferie med norsk flamme

Romantikken blomstrer angivelig for racerføreren.

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Formel 1-fører Mick Schumacher og norske Justine Huysman nyter ferien. Foto: Splash News / NTB
KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Formel 1-fører Mick Schumacher og norske Justine Huysman nyter ferien. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

I 2013 kom sjokkmeldingen om at Formel 1-legenden Michael Schumacher (53) var blitt kritisk skadet etter en skiulykke i de franske alpene.

I årene etter har man sett lite til legenden, men Schumacher-fans har likevel kunnet heie frem en med samme etternavn. Sønnen hans Mick Schumacher (23) er i dag fører i Formel 1, og gjør det godt med laget Haas.

Som følge av suksessen på banen, har det også vært stor interesse for privatlivet hans de seneste årene. Blant annet på sosiale medier har ryktene lenge svirret om hvem han tilbringer fridagene sine med.

Nå kan det se ut til at føreren har tilbrakt sommeren med det mange Formel 1-fans omtaler som kjæresten hans - norske Justine Huysman (26).

LUKSUS: Realitysuksessen «Below Deck» har etter alt å dømme byttet ut paradisøyene i Middelhavet til fordel for norske fjorder og fjell.Foto: Privat Vis mer

Hete kyss

«Racingfører Mick Schumacher slapper av med sin faste følgesvenn Justine Huysman utenfor Mallorca på familiens yacht», skriver tyske Bild.

De angivelige turtelduene har flere ganger denne sommeren blitt observert sammen på ferie, blant annet mens de delte noen hete kyss på en yacht på Mallorca.

TURTELDUER: Det er ingen tvil om at romantikken blomstrer for det angivelige paret. Foto: SplashNews / NTB
TURTELDUER: Det er ingen tvil om at romantikken blomstrer for det angivelige paret. Foto: SplashNews / NTB Vis mer

Norske Justine Huysmann er datter av den tidligere racerføreren Harald Huysman, som eier blant annet Rudskogen Motorsenter.

Det angivelige paret har foreløpig ikke bekreftet hva som er ståa mellom dem, til tross for at bilder av de to i lang tid har florert i internasjonale medier, men det er ingen tvil om at det kan se ut til at romantikken blomstrer.

Støttende

Huysman har flere ganger blitt fotografert under Formel 1-løp - hvor hun tilsynelatende er for å heie frem og støtte den tyske kjæresten.

Der har hun blant annet blitt observert sammen med Schumachers familie, familiens talskvinne Sabine Kehm, samt på innsiden av Haas-garasjen sammen med mekanikere.

TIL STEDE: Justine Huysman har flere ganger blitt observert under Formel 1-løp. Her fra Italia i fjor, sammen med Corinna Schumacher, Micks mor. Foto: Antonin Vincent/ DPPI / LiveMedia / Shutterstock / NTB
TIL STEDE: Justine Huysman har flere ganger blitt observert under Formel 1-løp. Her fra Italia i fjor, sammen med Corinna Schumacher, Micks mor. Foto: Antonin Vincent/ DPPI / LiveMedia / Shutterstock / NTB Vis mer

Føreren og Huysman skal ha kjent hverandre siden de var små, ifølge Aftenposten, ettersom familiene deres er nære venner.

LES OGSÅ: Setter fart på romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer