På kjendisfest etter brystkreftoperasjon

Anbjørg Sætre Håtun strålte på rød løper da Stordalen inviterte til hotellåpningsfest.

KLINTE TIL: Petter Stordalen ga kona Gunhild et realt smellkyss - i bursdagsgave. Foto: Stella Pictures
KLINTE TIL: Petter Stordalen ga kona Gunhild et realt smellkyss - i bursdagsgave. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Før jul fortalte en åpenhjertig Anbjørg Sætre Håtun (40) om at hun på nytt har blitt rammet av kreft, i en kronikk i Aftenposten.

Tirsdag kveld strålte hun på rød løper, da hun ankom Petter Stordalens hotellåpningsfest arm i arm med ektemannen Jon Andreas «Jono El Grande» Håtun (39) - bare dager etter å ha gjennomført operasjon hvor hun fjernet det ene brystet.

Den flotte 40-åringen stilte i en lekker kongeblå kjole, og fortalte Seoghør.no at hun er overveldet av støtten hun har fått etter at hun fortalte om sykdommen.

- Det er veldig rørende med støtten, og det gjør meg glad. Nå ønsker jeg å sende lykkeønskninger til til alle andre som også sliter med kreftsykdommen.

Tidligere i januar åpnet hotellkongen Stordalen eksklusive «The Thief» på fasjonable Tjuvholmen i Oslo. Ifølge hotellets nettsider er hotellet «et annerledes, frekt og tidløst elegant hotell», som har fått sitt klingende navn etter Tjuvholmens historie.

For 300 år siden var Tjuvholmen, som det ligger i navnet, nemlig stedet hvor datidens kriminelle oppholdt seg og drev med lyssky virksomhet.

I tillegg til Sætre Håtun og Jono El Grande hadde Alexandra Joner, Marian Saastad Ottesen, Steve Van Zandt, Åsne Seierstad, Bettan, Janne Formoe, Marianne Jemtegård, Per Sundnes og selvfølgelig Petter Stordalen og kona, som forøvrig fyller 34 år i dag, funnet veien til det eksklusive hotellet.
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer