På kjærlighetferie med sin nye flamme

Endelig er popstjernen lykkelig igjen. Se bildene!

PÅ KJÆRLIGHETFERIE: Janet Jackson og hennes nye kjæreste, Wissam Al Mana, ble denne uken avbildet på ferie på Sardinia.  Foto: STELLA PICTURES
PÅ KJÆRLIGHETFERIE: Janet Jackson og hennes nye kjæreste, Wissam Al Mana, ble denne uken avbildet på ferie på Sardinia. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjernen Janet Jackson (44) har hatt en tøff tid etter at hennes kjære storebror, popkongen Michael Jackson, gikk bort i fjor sommer, som følge av en dødelig cocktail reseptbelagte medikamenter.

I tillegg til mediesirkuset rundt Michaels død, har Janet også gått gjennom en personlig krise, da hennes syv år lange kjærlighetsforhold til hip hop-produsenten Jermaine Dupri tok slutt i fjor høst.

Nå ser det imidlertid ut til at lykken smiler til Janet igjen.
 
I mai kunne nemlig flere amerikanske medier melde at popstjernen hadde funnet kjærligheten igjen. Denne gangen med den ni år yngre business-mannen Wissam Al Mana (35), fra Qatar.

Denne uken viste paret sin kjærlighet, da de ferierte på eksklusive Porto Cervo resort på den fantastiske ferieøya Sardinia utenfor Italia, skriver Thehollywoodgossip.com.

Janet og Wissam, som møttes i vinter, har nytt late soldager sammen, enten ved bassengkanten, eller ute på private yachter i Middelhavet.

Og det er lett å se at det nye forholdet har vært bra for popdronningen, som ser ut til å være lykkeligere og i bedre form enn på lenge.

- Det virker som om han har gitt henne et nytt syn på livet etter at broren Michael døde. Han er yngre enn Janet, høyere enn Janet og mye rikere enn Janet. Han er hennes reddende engel, har en kilde tidligere uttalt til Showbizspy.com. 
 
Janet har tidligere fortalt at hun har hatt det svært tungt i tiden etter brorens død, og at hun har slitt veldig med å komme over tapet.

- Det er trist noen ganger fordi, jeg vet ikke, du tror telefonen din kommer til å ringe og at den personen sier navnet ditt...Men, ja, livet går videre og alle sørger på ulike måter. Og hver dag er forskjellig. Noen dager er det enklere enn andre, har Janet sagt.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Endelig snakker Janet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer