Vida Lill Gausemel Berge:

På karantenehotell:
- Hellstrøm hadde vært sinna

Vida Lill Berge har nettopp kommet hjem fra innspilling av «Paradise Hotel» i Mexico. Nå sitter hun på karantenehotell og gleder seg til lunsj.

KARANTENEHOTELL: Vida Lill Berge har nylig kommet hjem fra innspillingen av «Paradise Hotel», nå er hun på karantenehotell, og der snakker hun med selg selv for å få tiden til å gå. Video: Vida Lill Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vida Lill Berge (31) har de seneste årene blitt et kjent ansikt, og stemme, for det norske folk. Hun markerte seg godt på skjermen da hun vant «Paradise Hotel» i 2012, og denne våren har hun vært å se i «Kompani Lauritzen». I tillegg har hun blitt en kjent radiostemme.

I årene etter «Paradise»-deltakelsen har 31-åringen reist ned til Mexico for å jobbe med produksjonen av skandaleserien. I år var intet unntak.

Nå har hun altså byttet ut hvite sandstrender og solfylte dager i Mexico med norsk jord igjen. Ett hinder står imidlertid mellom henne og egen seng: karantenehotell.

SVARER PÅ KRITIKKEN: I år har det stormet rundt innspillingen av «Paradise Hotel», fordi produksjonen valgte å spille inn i Mexico under pandemien. Nå svarer programleder Triana Iglesias på kritikken. Video: Madeleine Liereng / Reporter: Kine Falch Vis mer

- Et annerledes opphold

På Instagram har hun de siste dagene delt flittig av sin opplevelse på hotellet så langt, og til Se og Hør innrømmer hun at det hele allerede begynner å bli ganske repetitivt.

Heldigvis får hun lov til å lufte seg litt i nærområdet i løpet av dagen, noe hun setter stor pris på.

BUKETT: For å få tiden til å gå, har Vida Lill vært ute og plukket hvitveis som pynt til hotellrommet. Foto: Privat
BUKETT: For å få tiden til å gå, har Vida Lill vært ute og plukket hvitveis som pynt til hotellrommet. Foto: Privat Vis mer

- Jeg plukket meg en liten bukett med hvitveis i dag og satt den på matbordet mitt, som altså er et bitte lite bord ved siden av sengen. Det er et annerledes hotellopphold, vil jeg si, ler hun.

Realityprofilen forteller videre at det føles spesielt at hun bare kan velge mellom sengen eller en stol på rommet, og at det er de to stedene hun har å oppholde seg på.

Tidligere vinner av Paradise Hotel, Vidal Lill Gausemel løper nok en gang gjennom hotellet helt naken. Dette gjorde henne som Web-reporter for TV3 i forbindelse med daværende Paradise-sesong. Vis mer

- Når alt bare glir inn i hverandre, når det går fra dag til kveld og du bare flytter deg 30 centimeter. Det er en «once in a lifetime»-opplevelse. Det er jo litt spennende også å være en av få som får oppleve dette rare karantenehotellet.

- Ser aldri apetittlig ut

På menyen står tre måltider om dagen - frokost, lunsj og middag.

- Jeg synes frokosten er helt topp, det er så godt med brødskive når du har vært i Mexico. Da setter man veldig pris på kneippbrød med pålegg - det er liksom det deiligste jeg har smakt på lenge, innrømmer hun.

BRUN OG BLID: Etter hotellopphold i luksuriøse omgivelser i Mexico, sitter nå Vida Lill på karantenehotell ved Gardermoen. Foto: Privat
BRUN OG BLID: Etter hotellopphold i luksuriøse omgivelser i Mexico, sitter nå Vida Lill på karantenehotell ved Gardermoen. Foto: Privat Vis mer

På Instagram har hun delt både videoer og bilder av maten hun har fått servert, og det er ingen hemmelighet at man ikke får servert mat i Michelin-kvalitet.

- Mat pakket inn i folie eller plast ser aldri apetittlig ut. Jeg klager ikke, for jeg hadde ikke forventet at det skulle være gourmet på rommet her. Jeg får i hvert fall mat, men noen av rettene ser kanskje … hadde Hellstrøm vært her hadde han vært sinna. Men man blir god og mett, påpeker hun og ler.

VINNER: Her blir vinneren av «Kompani Lauritzen» kåret. Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer

Gleder seg til lunsj

Da Se og Hør tok denne praten med 31-åringen var hun på dag to av oppholdet, og innrømmet at hun fremdeles holder på å bli kjent med følelsen.

- Jeg så nettopp at de begynte å rigge til lunsj ute i gangen, med noe rundstykker og smør - kanskje det blir suppe - jeg er veldig spent! Det er et av høydepunktene, for det er egentlig det eneste som skjer.

SUPPE ELLER PASTA?: I går hadde 31-åringen forberedt seg på suppe til lunsj. Det ble pasta. Foto: Privat
SUPPE ELLER PASTA?: I går hadde 31-åringen forberedt seg på suppe til lunsj. Det ble pasta. Foto: Privat Vis mer

Det viste seg senere at lunsjen ikke ble suppe, men pasta. Det var hun godt fornøyd med. Og heldigvis har kjæresten Bendik tatt turen med macen hennes, slik at hun slipper å se på lineær-TV.

- Det var litt slitsomt å se på reklamepauser, når du ikke har gjort det på fem år.

«KOMPANI LAURITZEN»: Det ble dramatisk under «Kompani Lauritzen»-finalen. Video: TV 2 Vis mer

- Snakker med meg selv

- Hva gjør du egentlig dagen lang?

- Godt spørsmål. Jeg har en dunk med rødvin fra taxfree’en som jeg tenker jeg skal drikke meg litt snydens på når helgen kommer. Bli litt bedugget, ler hun, og legger til:

- Jeg snakker med meg selv nå også, litt sånn: «Ja ja ja, hva skal vi gjøre i dag da, Vida Lill?» Jeg er glad man har muligheten til å teste seg, for ti dager høres så vanvittig lenge ut i forhold til syv. Tiden går sakte, men sikkert, fremover.

På grunn av tidsforskjellen legger hun til at hun er ekstremt «jet lagged». I dag våknet hun 04:45.

- Hva gjør man da, fra 04:45, til frokosten er servert? Det blir mye serier, ja, ler hun.

SKEPTISK: Even Kvam, kjent fra «Paradise Hotel», er innstilt på å gjøre mer TV, men hevder at «Ex on the beach» ikke er noe for han. Video: Rød Løper/Viaplay/Discovery+ Vis mer

Ny sesong

Som nevnt gjorde Vida Lill stor suksess i «Paradise Hotel», blant annet ved å løpe naken rundt på hotellet. Om den nye sesongen, som er rett rundt hjørnet for ivrige fans, har hun bare lovord å komme med.

- Det var så gøy. Jeg tror vi har laget en av de beste sesongene noensinne. Sesong 14 har alt en realityserie trenger.

- Den har drama, helt sinnssykt gærne folk - kanskje den gærneste casten så langt - og den har masse spill, taktikk og selvfølgelig masse kjærlighet og relasjonsdrama. Nå er jeg inhabil på sesong fire, men jeg tror den er oppe og nikker med den. Den er knallbra.

Vida Lill var som kjent selv deltaker i sesong fire, der hun stakk av med seieren og pengepremien etter å ha kastet kulen i bakken.

FORNØYD: En fornøyd Frank Løke er tilbake på norsk jord etter å ha besteget Mount Everest. Reporter: Marlene Lundberg Holm. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

LES OGSÅ: Blogger trodde ikke på corona - døde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer