Brad Pitt og Jennifer Aniston:

På julefest hos eksen

Puster nytt liv i fansens romanserykter.

GJENFORENT: Brad Pitt dukket angivelig opp på fest hos Jennifer Aniston i helgen, og puster dermed nytt liv i fansens romanserykter. Foto: NTB Scanpix
GJENFORENT: Brad Pitt dukket angivelig opp på fest hos Jennifer Aniston i helgen, og puster dermed nytt liv i fansens romanserykter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Brad Pitt (56) og Jennifer Aniston (50) har i en årrekke vært to av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere, og på et tidspunkt var de også et av de hotteste parene. I 2005 tok imidlertid lykken slutt, og paret kunngjorde at de skulle skilles etter syv år sammen, fem år som mann og kone.

- Vi ønsker med dette å meddele at vi etter syv år sammen har besluttet å formelt separeres. For dere som følger disse type tingene, ønsker vi å forklare at separasjonen ikke er et resultat av noen av de spekulasjonene som er blitt rapportert i tabloidpressen, var blant det de skrev i pressemeldingen den gang.

Kort tid etter bruddet ble det også kjent at Pitt hadde en flørt med skuespillerkollega Angelina Jolie (44), som han spilte mot i actionfilmen «Mr. & Mrs. Smith».

Gjenforent

Dermed begynte ryktene å svirre rundt hvorvidt Hollywoods nye superpar hadde innledet en romanse mens den ene parten fremdeles var gift.

I etterkant av bruddet holdt Pitt og Aniston kontakten kun sporadisk, men dette skal ha endret seg etter at sistnevnte offisielt separerte seg fra ektemannen Justin Theroux (48) i 2018.

Det siste året har nemlig det tidligere ekteparet pustet nytt liv i vennskapet, og i helgen skal de nok en gang ha blitt gjenforent.

55-åringen ble nemlig observert på Anistons julefest i Bel Air i helgen, der hun hadde invitert omtrent 50 av sine nærmeste venner, ifølge Entertainment Tonight.

EKTEPAR: Jennifer Aniston og Brad Pitt var gift i fem år. Her er de avbildet i 2004, før de skilte lag i 2005. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR: Jennifer Aniston og Brad Pitt var gift i fem år. Her er de avbildet i 2004, før de skilte lag i 2005. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Første som ankom

Stjerner som Gwyneth Paltrow, som også er Pitts eks, og hennes ektemann Brad Falchuk, Tom Hanks og Kate Hudson var blant dem som dukket opp. Også «Friends»-kollega Lisa Kudrow og «Morning Show»-kollega Reese Witherspoon var der for å ringe julen inn.

- Brad Pitt ankom Jennifer Anistons julefest litt over klokken 19.00 på lørdag. Han var blant de første som ankom, og den nest siste som dro hjem rundt klokken 23.00. Han var uformelt kledd i en mørk bomberjakke og en caps, og han ankom sammen med sin livvakt som ventet på ham i bilen, fortalte en kilde til nettstedet, som visstnok skal ha vært vitne til det hele.

Kilden fortalte også at skuespillerens hus var vakkert dekorert med tusenvis av lysslynger hengende i trærne rundt på tomta.

- Det var veldig feststemt. Det var en ganske lavmælt og uformell affære. Bare en samling av gode venner for å feire julen, fortalte kilden.

Vis mer

I bursdag

Også i februar ble de tidligere turtelduene gjenforent. Den gang på Jennifer Anistons storslåtte 50-årsfeiring ved Sunset Tower Hotel i Los Angeles.

En rekke kjente fjes dukket opp for å feire den vakre skuespilleren, men spesielt én av gjestene fikk mer oppmerksomhet enn andre. På vei inn i festlokalene ble nemlig Pitt observert.

Det var ikke enkelt å få øye på Hollywood-kjekkasen under feiringen, da skuespilleren gjorde alt han kunne for å unngå de oppmøtte fotografene.

BURSDAG: Paparazziene fikk så vidt noen få bilder av skuespilleren under bursdagsfeiringen. Foto: NTB scanpix
BURSDAG: Paparazziene fikk så vidt noen få bilder av skuespilleren under bursdagsfeiringen. Foto: NTB scanpix Vis mer
GJEMTE SEG: Brad Pitt dukket opp som en av gjestene under feiringen, men var ikke lett å få øye på. Foto: NTB scanpix
GJEMTE SEG: Brad Pitt dukket opp som en av gjestene under feiringen, men var ikke lett å få øye på. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dette satte fart i nok et håp om at Jennifer og Brad vil finne tilbake til hverandre, og selv om det er gått hele fjorten år siden eksparet valgte å bryte ekteskapet, kan det virke som om internett aldri blir ferdig med dem.

I anledning feiringen fortalte en kilde til E! News bakgrunnen for invitasjonen til Brad.

- Noen gjorde Brad oppmerksom på invitasjonen for å delta på Jennifer sin bursdagsfest, og han takket ja. Han ønsket å støtte Jennifer, og det var en viktig anledning.

- Føler ikke noe tomrom

I fjor uttalte Aniston seg om sine brutte ekteskap, og hun bærer visstnok ikke noe nag overfor eksene.

- Jeg føler ikke noe tomrom. Jeg gjør virkelig ikke det. Personlig synes jeg ekteskapene mine har vært veldig suksessrike, fortalte hun til Elle.

TÅREFULT: En tydelig rørt Jennifer Aniston var i det gavmilde hjørnet, da hun overrasket en familie som har hatt en tøff periode. Video: Kan ses på Viaplay. Vis mer

Videre fortalte hun at partene ble enige om å sette seg selv og sin lykke foran et vanskelig ekteskap.

- Da de tok slutt, var det et valg som ble tatt fordi vi valgte å være lykkelige. Noen ganger eksisterer ikke lykke i ekteskapet lenger, delte hun den gang.

LES OGSÅ: Dette sier han om romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer