- På jobb kan vi diskutere voldsomt

Christopher Mørch Husby er blitt daglig leder i skjønnhetssalongen.

HEFTIGE KRANGLER: Mørch Husby og Jan Thomas kan krangle voldsomt når de to er på jobb sammen. Slikt skjer aldri privat, forklarer han. Foto: Stella Pictures
HEFTIGE KRANGLER: Mørch Husby og Jan Thomas kan krangle voldsomt når de to er på jobb sammen. Slikt skjer aldri privat, forklarer han. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jan Thomas' (45) ektemann, Christopher Mørch Husby (22) har fått jobben som daglig leder i kjendisstylistens salong i Parkveien i Oslo. Det betyr at han har ansvaret for 16 ansatte.

Mørch Husby forklarer at han bare synes det er hyggelig å tilbringe mye tid sammen med ektemannen.

- Vi jobber sammen, reiser sammen og bor sammen - og det er jo fordi vi har lyst til å være sammen med hverandre. Jeg har ikke noe ønske om å dra bort fra det, sier han til VG.

Det nære samarbeidet kan føre til kraftige diskusjoner paret imellom. Men den slags skjer kun på arbeidsplassen.

- Privat krangler vi aldri, men på jobb kan vi godt diskutere voldsomt. Vi er begge så lidenskapelige, men vi har veldig forskjellige måter å si ting på. Til syvende og sist vil vi som regel det samme, noe vi finner ut etter at vi har sittet en halvtime og diskutert.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg har jo masse selvironi

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer