På jobb en uke etter fødselen

Etter å ha blitt far til India sist uke ligger ikke Chris Hemsworth på sofaen.

EVENTYRLIG: Chris Hemsworth ble far sist uke og slo publikumsrekord med sin nyeste film "The Avengers". Her står han på premieren av Snøhvit, med Kristin Stewart og Charlize Theron.  Foto: All Over Press
EVENTYRLIG: Chris Hemsworth ble far sist uke og slo publikumsrekord med sin nyeste film "The Avengers". Her står han på premieren av Snøhvit, med Kristin Stewart og Charlize Theron. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Han er aktuell på norske kinoer som Allfaderens krigersønn Tor, i filmen «The Avengers». Selv har Chris Hemsworth nettopp fått en datter ved navn India. Men etter en knapp uke som nybakt far, er han i full gang med å promotere sin neste film om Snøhvit.

- Jeg har alltid likt guttenavnet Indie eller Indiana. Og siden det ble ei jente, likte kona mi navnet India, sier Hemsworth til E! News.

Filmen Snøhvit og Jegeren har premiere 8. juni på norske kinoer. Der spiller Chris jegeren som får i oppdrag å drepe Snøhvit.

Premieren ble holdt i London på mandag, der Hemsworth strålte sammen med blant annet Kristin Steweart og Charlize Theron på den grønne gressløperen, som var lagt på Empire Leicester Square.

- Jeg har alltid villet ha barn og nå som ungen er her, kunne jeg ikke vært mer lykkelig, sier Hemsworth.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette er verdens mest sexy mann

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer