Kylie Jenner

På innsiden av Stormis ekstravagante ettårsdag

Fikk regnbuefest.

STOLT: At Kylie Jenner elsker tilværelsen som mamma, er det ingen tvil om. Hun storkoste seg da hun arrangerte datterens ettårsdag. Foto: NTB scanpix
STOLT: At Kylie Jenner elsker tilværelsen som mamma, er det ingen tvil om. Hun storkoste seg da hun arrangerte datterens ettårsdag. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det var nok mange som rynket litt på nesen da det høsten 2017 for første gang begynte å versere rykter om at Kylie Jenner (21) var gravid. Det skulle derimot vise seg at ryktene var sanne, og i starten av februar i fjor kunne den verdenskjente realityprofilen avsløre at hun og rapperen Travis Scott (26) hadde blitt foreldre for første gang.

Den lille jenta fikk navnet Stormi Webster, og kom til verden den 1. februar. De stolte foreldrene deler tidvis bilder og videosnutter av babyen, som på kort tid har blitt en favoritt blant fansen.

Se dette innlegget på Instagram

love these two more than life itself

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Nå er hun blitt et helt år, og det går selvsagt ikke upåaktet hen i sosiale medier. Samtlige søstre har delt søte hilsener til den yndige babyen, som virket å storkose seg på den store dagen. I kjent Kardashian-stil ble det selvsagt arrangert en gedigen fest til ære for henne.

Fylte år

Festen ble arrangert innendørs, men planen var egentlig å ha et stort kalas utendørs med masse barnevennlige aktiviteter. Det så de seg derimot nødt til å avlyse på grunn av det tunge regnværet som California har vært preget av den siste tiden.

- Vi skulle egentlig feire Stormi denne helgen, men det skjer ikke nå fordi det har regnet. Vi kjørte derfor den trygge varianten denne gangen, sa hun på sin egen Instagram Story.

Stormi måtte likevel feires, og festen ble derfor avholdt innendørs. Ettåringen hadde tvilsomt mye med planleggingen av festen å gjøre, så det var trolig Kylie som bestemte at alt skulle ha et regnbuetema.

Artikkelen fortsetter under bildene.

KAKEKOS: Denne kaken fikk Stormi til sitt aller første bursdagsselskap. Foto: Kylie Jenner
KAKEKOS: Denne kaken fikk Stormi til sitt aller første bursdagsselskap. Foto: Kylie Jenner Vis mer
SØTT: Det var pyntet med masser av farger. Foto: Kylie Jenner
SØTT: Det var pyntet med masser av farger. Foto: Kylie Jenner Vis mer
HYGGELIG: Barna kunne kose seg maks på festen. Foto: Kylie Jenner
HYGGELIG: Barna kunne kose seg maks på festen. Foto: Kylie Jenner Vis mer

Babyens aller første bursdagskake var stor og dekket av strøssel i alle regnbuens farger. Kakens indre besto også av flere lag med regnbuefargede lag.

Det var mange gjester til stede, og når du har et drøss av kusiner og fettere, er det ikke vanskelig å arrangere en suksessrik barnebursdag.

- Vi har alle fetterne og kusinene hennes her, og alle elsker henne, sa Kylie i en video.

Bordet hadde hun dekket med fargerike tallerkener, ballonger og fargestifter. Dersom gjestene begynte å kjede seg, var det også mange dyr til stede de kunne leke med. Utendørs hadde de blant annet søte kaniner som kunne klappes og koses med.

Den store dagen ble selvsagt også feiret med en rekke gratulasjoner i sosiale medier, slik Kardashian-klanen som oftest gjør. Mamma Kylies hilsen var spesielt rørende:

«Hvordan ble jeg så heldig at jeg fikk en så søt, smart og lykkelig baby. Jeg kunne ikke ha drømt om deg, Stormi. Jeg skulle ønske du kunne vært så liten for alltid, slik at jeg kunne beskyttet det smittende smilet og latter din», skrev Kylie blant annet.

Hun har også lagt ut en rekke bilder av datteren, som man kan bla seg gjennom:

Kliss like

Det er enkelt å gå seg vill når man tenker over hvor mange barn de berømte Kardashian/Jenner-søstrene har og hva de heter, men i Kylies tilfelle bør det være ganske enkelt å huske. Vesle Stormi er nemlig som snytt ut av nesen på moren sin, i hvert fall om vi skal tro den stolte 21-åringen selv.

Nylig delte nemlig Kylie flere bilder av seg selv som baby, som hun sammenlignet med hvordan hennes eget barn ser ut. Likheten er slående, noe fansen også kommenterte i sosiale medier.

STORE LIKHETER: Det er enkelt å se hvem vesle Stormi (t.v) slekter på. Foto: Kylie Jenner / Instagram
STORE LIKHETER: Det er enkelt å se hvem vesle Stormi (t.v) slekter på. Foto: Kylie Jenner / Instagram Vis mer

Likheten mellom de to, som særlig gjør seg gjeldende i form av søte bollekinn og store, nysgjerrige øyne, kan du se på bildene nedenfor.

Dette er ikke første gang realitystjernen, som har tjent seg søkkrik på sitt eget kosmetikkmerke, kommenterer likhetene hun har observert hos datteren. Ifølge People sa Kylie i sommer at «Stormi er min tvilling» i en video på YouTube, der hun svarte på spørsmål fra fansen.

STORE LIKHETER: Det er enkelt å se hvem vesle Stormi (t.v) slekter på. Foto: Kylie Jenner / Instagram
STORE LIKHETER: Det er enkelt å se hvem vesle Stormi (t.v) slekter på. Foto: Kylie Jenner / Instagram Vis mer

Selv om det finnes klare likheter mellom mor og datter, er det ikke til å stikke under stol at det kreves to mennesker for å lage et barn.

Ifølge Kylie ser hun tydeligere for hver dag som går hvor mye vesle Stormi også ligner på sin berømte far. I ovennevnte video diskuterte hun dette på humoristisk vis.

Se dette innlegget på Instagram

💕👑

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

- Hun ser veldig ut som faren sin. Hun har de mest perfekte leppene i hele verden, men de fikk hun ikke fra meg. Jeg tror faren hennes har sånne, sa hun som et stikk til sine egne lepper - som hun som kjent har fylt med restylane i flere år.

LES OGSÅ: 15-åringen gikk fra skandalestjerne til millionær

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer