<strong>LUKSUSFEST:</strong> Da Jennifer Lopez feiret 50 årsdagen sin, inviterte hun kjente og kjære til en storslått bursdagsfeiring i kjent Hollywood-stil. Her er hun avbildet sammen med forloveden, Alex Rodriguez, under feiringen. Foto: NTB Scanpix
LUKSUSFEST: Da Jennifer Lopez feiret 50 årsdagen sin, inviterte hun kjente og kjære til en storslått bursdagsfeiring i kjent Hollywood-stil. Her er hun avbildet sammen med forloveden, Alex Rodriguez, under feiringen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jennifer Lopez:

På innsiden av stjernens glamorøse bursdagsfest

Det ble ikke spart på noe da Jennifer Lopez feiret 50-årsdagen sin denne uken.

Publisert
Sist oppdatert

På onsdag ble den verdenskjente artisten Jennifer Lopez 50 år, og i den anledning inviterte hun kjente og kjære til en heidundrende bursdagsfeiring i kjent Hollywood-stil.

Feiringen fant sted i et privat hjem lokalisert på øya Star Island, på Miami Beach, ifølge E! Online. Gjestene skal ha storkost seg i bakhagen med utsikt over havet, og det skal til og med ha blitt avfyrt fyrverkeri løpet av kvelden.

- Det var flere telt, og innredningen var moderne med mye hvitt og gull. Det var store gullkuler spredt over tunet og en stor gullstang. Det var også salongmøbler og sofaer som ble satt opp på plenen, fortalte en kilde til kjendisnettstedet.

<strong>50 ÅR:</strong> Det ble ikke spart på noe da Jennifer Lopez feiret 50-årsdagen sin denne uken. Foto: NTB Scanpix
50 ÅR: Det ble ikke spart på noe da Jennifer Lopez feiret 50-årsdagen sin denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>KLINTE TIL:</strong> Bursdagskysset delte hun med forloveden Alex Rodriguez. Foto: NTB Scanpix
KLINTE TIL: Bursdagskysset delte hun med forloveden Alex Rodriguez. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gullbelagt tema

Det er tydelig at det igjengående temaet for festen var gull, og ved inngangen skal det ha blitt satt opp en enorm gullbelagt buegang. Det ble med andre ord ikke spart på kruttet da stjernen skulle feires.

- Det glødet med hundrevis av lys og hvite orkideer overalt. Det var et tårn med champagneglass til gjestene og store bokstaver som var formet som «J. Lo». Da Jennifer entret festen ble sangen «Jenny From the Block» spilt av, fortsetter kilden.

<strong>BURSDAGSBARN:</strong> Det er ingen tvil om at Jennifer Lopez storkoste seg under bursdagsfeiringen sin. Foto: Skjermdump fra Instagram
BURSDAGSBARN: Det er ingen tvil om at Jennifer Lopez storkoste seg under bursdagsfeiringen sin. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Gull-temaet skal også ha vist seg i bursdagskaken til 50-åringen, som var dekorert i sort og gull med blomster. Ifølge nettstedet sang gjestene rapperen 50 cents velkjente låt «In Da Club» mens stjernen forsynte seg med det første stykket av bursdagskaken sin.

På menyen skal det ha vært en bufeet med alt man kan tenke seg, inkludert sukkerglaserte smultringer. Bordene skal ha vært pyntet med hvite blomster og lys for anledningen.

Med et gyllent tema var jo hedersgjesten også nødt til å kle seg etter dekorasjonene, noe hun gjorde med en lekker gullfarget og glitrende kjole. Sammen med kjolen hadde hun satt opp håret i en hestehale, og tatt på seg store øreringer.

<strong>EN GLEDENS DAG:</strong> Her er Jennifer Lopez avbildet sammen med forloveden Alex Rodriguez og Dj Khaled under bursdagsfeiringen. Foto: NTB Scanpix
EN GLEDENS DAG: Her er Jennifer Lopez avbildet sammen med forloveden Alex Rodriguez og Dj Khaled under bursdagsfeiringen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Storkoste seg på dansegulvet

Forloveden, Alex Rodriguez (43), var selvfølgelig til stede under bursdagsfeiringen, og hadde på seg en klassisk svart dress. Det så ut til at paret storkoste seg på dansegulvet i løpet av kvelden, og førstnevnte delte blant annet en video på Instagram av seg selv sammen med Lopez på nettopp dansegulvet.

DJ-ene bak spakene under bursdagsfeiringen var ingen ringere enn DJ Khaled (43) og DJ Cassidy (38), som sørget for at det rykket til i dansefoten til samtlige av gjestene.

Det var imidlertid ikke bare Rodriguez som var gjest under bursdagsfeiringen, også stjernens tvillinger, Emme (11) og Max (11) samt Rodriguez datter, Ella (11), var selvskrevne gjester.

IMPONERER: I et videoklipp publisert på Jennifer Lopez' Youtube, er det tydelig at datteren Emme (11) er avkom av moren. Her imponerer hun med herlig sangprestasjon. Vis mer

Stjernens to barn skal til og med ha fremført hver sin sang i anledning morens 50-årsdag. Lopez, på sin side, skal ha gitt gjestene en aldri så liten smakebit av repertoaret sitt.

Store deler av kvelden skal nemlig 50-åringen ha danset og sunget sammen med gjestene sine, og ifølge en kilde så hun ut til å ha sitt livs beste kveld.

<strong>SANG FRA DØTRENE:</strong> Stjernens datter, Emme og Rodriguez datter, Ella, entret scenen for å fremføre hver sin sang foran gjestene og moren. Foto: NTB Scanpix
SANG FRA DØTRENE: Stjernens datter, Emme og Rodriguez datter, Ella, entret scenen for å fremføre hver sin sang foran gjestene og moren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I etterkant har stjernen delt flere bilder fra den stjernespekkede bursdagsfesten sin. Bildene viser blant annet bursdagskaken, og Lopez sammen med forloveden sin.

- Det har vært en bursdag jeg aldri kommer til å glemme. Jeg kan føle kjærligheten fra alle. Gårsdagen var en drøm. Jeg har sett alle de vakre bursdagsvideoene deres og jeg har sikkert grått 20 ganger. Det var en fin påminnelse om hvor takknemlig jeg er for alt det vakre og all kjærligheten jeg har i livet mitt. Takk for at dere alle var en del av dette. En fantastisk følelse, skrev Lopez i innlegget.

Vis mer

Luksusgave fra forloveden

I tillegg til den glamorøse bursdagsfesten var det også gaver som 50-åringen kunne glede seg over. Fra forloveden fikk hun blant annet en bil av merket Porsche. Bilen skal ifølge nettstedet være verdt 133 000 amerikanske dollar, som tilsvarer i overkant av én million norske kroner.

Den overdådige gaven var derimot ikke det eneste Lopez kunne vente seg fra forloveden. I anledning bursdagen hennes delte han også en emosjonell video på Instagram, og han skal også ha holdt en tale til ære for stjernen under bursdagsfesten.

- Til mitt livs kjærlighet, du vet hvor mye jeg elsker deg. Gratulerer med dagen. Det har vært en fantastisk reise for oss som inkluderer alle som er her. Selv om vi holder kontakten med hverandre gjennom telefonene våre, og gjennom Instagram og alt annet, kjenner vi likevel kjærligheten dere gir oss hver dag fra bunnen av våre hjerter, var noe av det Rodriguez skal ha sagt under talen.

LES OGSÅ: - To av ekteskapene mine teller ikke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer