Madonna og Oscar:

På innsiden av Madonnas elleville fest

Det skorter ikke på kjendiser når popdronningen drar i gang fest i Hollywood.

SPISER PAPIR: Madonna la selv ut dette bildet på Instagram sammen med Kim Kardashian. Foto: Instagram
SPISER PAPIR: Madonna la selv ut dette bildet på Instagram sammen med Kim Kardashian. Foto: Instagram Vis mer

(Se og Hør): Etter søndagens store Oscar-utdeling var det selvfølgelig om og gjøre å kapre en innbydelse til de beste etterfestene.

Og i år var konkurransen knivskarp mellom de to gjeveste festene.

For når både Madonna (59) og Beyoncé (36) og Jay Z (48) holder fest i Hollywood, er det ikke lett å velge hvor man bør befinne seg for ikke å gå glipp av den beste festen.

I etterkant har dog blant andre Page Six avslørt at Madonna vant konkurransen. Hennes fester er fremdeles de beste i Hollywood, skriver nettstedet.

Festet hele natten

Og skal vi tro bildene Madonna selv har delt på Instagram, ser det ut til at det gikk riktig hett for seg helt frem til klokken var godt passert fem om morgenen.

Festen ble holdt hjemme hos Madonnas manager Guy Oseary, og ifølge kilder fra nettstedet stilte popdronningen selv i et dominatrix-inspirert antrekk mens hun blant annet danset med Oscar-vinner Sam Rockwell (49) og nominerte Margot Robbie (27).

Ifølge bildene Madonna har publisert, ser det ut til at det var satt opp en foto-boks som gjestene kunne benytte seg av for å forevige den uforglemmelige natten.

Ellers på festen kunne de heldige inviterte slå av en prat med blant andre Jennifer Lawrence (27), Leonardo DiCaprio (43), Timothée Chalamet (22), Amy Adams (43) og Chelsea Handler (43).

I tillegg kunne gjestene mingle med blant andre Jennifer Aniston (49), Paris Jackson (19), Ashton Kutcher (40), Mila Kunis (34), Emma Stone (29), Bradley Cooper (43), Miley Cyrus (25), Liam Hemsworth (28) - og selvfølgelig Kim Kardashian (37).

Madonna la også ut denne videoen av seg selv der hun innrømmer at det er mye jobb å stelle i stand til stor fest, men det er lov til å ha det litt gøy også.

Rapperen Cardi B (25) gjorde en opptreden med låta «Bodak Yellow» på festen. Det ryktes om at de to skal samarbeide på Madonnas neste album.

Etter kilder som US Weekly har snakket med var Madonna i superhumør og danset under hele festen. Det ble også observert at Oscar-nominerte Timothée Chalamet holdt seg mest for seg selv på festen.

Han datet Madonnas datter Lourdes (21) i 2013. Det er usikkert om sistnevnte deltok på festen.

Skapte furore på Instagram

Det er ikke lenge siden popdronningen sist skapte furore blant fansen da hun delte et noe oppsiktsvekkende bildet av seg på Instagram.

- Sikler fortsatt over en veske, skrev hun til bildet som har mottatt flere reaksjoner på kort tid.

Sammen med en Louis Vuitton veske verdt nærmere 40 000 norske kroner, poserte 59-åringen naken mens hun skjulte brystene bak en krusedull.

Vesken er fra den moderne kunstneren Jeff Koons' kolleksjon for det franske motehuset, og er inspirert av Leonardo da Vincis «Mona Lisa».

Koons har også latt seg inspirere av kunstnerne som Van Gogh og Rubens i kolleksjonen.

På kort tid hanket Madonna inn flere hundretusen likerklikk og kommentarer, og fansen var noe uenig i 59-åringens bildestunt.

- Desperat etter oppmerksomhet, eller hva? skriver en på Instagram, mens en annen hyller det store popidolet.

- Du rocker! Enhver 60 åring vil hylle deg for at du baner vår vei, skriver en annen.

I kommentarfeltet under det mye omtalte bildet er fansen så uenige om bildet er upassende eller ikke at flere fans begynner å krangle.

- Det er det som skjer hvis du går inn på bestemor sitt rom uten å banke på, skriver en til bildet, som raskt får et svar tilbake:

- Jeg vil ikke være frekk her, men hvordan kan du som kvinne skrive noe så stygt til noen som hedrer kvinner?

Selv har Madonna foreløpig ikke kommentert kritikken hun har fått, men det later ikke til at hun bryr seg stort. Artisten har ved flere anledninger tidligere kastet klærne, noe hun begynte med i starten av karrieren.

Les også: Faren til Madonnas adoptiv-tvillinger føler seg lurt

HARDT UT: Madonna snakket klart og tydelig under kvinnemarsjen i Washington. I klippet banner Madonna, noe som ble for mye for CNN. De har imidlertid fjernet reaksjonen sin og sensurert banningen i dette klippet. Foto: AP Photo/Jose Luis Magana, NTB Scanpix Video: CNN Vis mer