Kim Kardashian:

På innsiden av Chicagos ville bursdagsfeiring

Arrangerte «Alice i eventyrland»-fest på datterens ettårsdag.

HURRA: Hele familien var samlet for å feire Chicago i helgen, etter at hun fylte ett år sist uke. Foto: Skjermdump / Instagram
HURRA: Hele familien var samlet for å feire Chicago i helgen, etter at hun fylte ett år sist uke. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert

Det styrtrike stjerneparet Kim Kardashian (38) og Kanye West (41) er ikke kjent for å spare på noe når de arrangerer fester.

Da duoen giftet seg i 2014, kostet Kims brudekjole alene 12 millioner kroner, og da Kanye fylte 40 år i 2017, slo de på stortromma og leide en egen øy på Bahamas hvor de fløy inn venner og familie.

Den 15. januar i fjor ble Kim og Kanye foreldre for tredje gang, da datteren Chicago ble født via surrogati. Da deres vesle øyesten fylte ett år sist uke, postet reality-stjernen denne meldingen til ære for den lille jenta:

- Gratulerer med dagen min pene jente Chi!!!! Den søteste babyen i hele verden! Mamma og pappa elsker deg så høyt!

«Episk fest»

Men en bursdagshilsen var selvfølgelig bare starten på feiringen av ettårsdagen.

I helgen holdt nemlig Kardashian-klanen en gedigen fest for vesle Chicago, og etter bildene å dømme ble det ikke spart på noe.

Motebladet Harper's Bazaar beskriver feiringen som episk, og skriver at Kim Kardashian hadde pyntet nydelig og disket opp med vakkert dandert mat og drikke.

Her får den søte bursdagsjenta hjelp av storebror Saint (3) til å slukke tørsten mellom slagene:

View this post on Instagram

Chicago’s first birthday party!

A post shared by Kim Kardashian Snapchat 🍑 (@kimkardashiansnap) on

Festens tema var «Alice i eventyrland», og Chicagos fargerike bursdagskake i tre lag bragte nok nostalgien frem for de som så Disney-filmen i oppveksten.

Andre småkaker var designet som kortene fra en kortstokk, og smultringer var pyntet med glasur i gull, rosa, hvitt og grønt:

Lek og moro

Samlet rundt kaken sang familien bursdagssangen «Happy Birthday» for ettåringen.

I videoen under kan man blant annet se tante Kourtney (39) og hennes barn Penelope (6 1/2) og Reign (4), pappa Kanye med storebror Saint på armen, mamma Kim med Chicago, og storesøster North (5 1/2).

Flere kjente karakterer fra «Alice i Eventyrland» vandret rundt i huset og hilste på barna. Det var også et digert sjakkbrett plassert i huset, der ungene fikk hjelp av Disney-karakterene til å spille.

Etter å ha gått gjennom en diger labyrint, kom gjestene frem til festbordene hvor maten ble servert. Her var det også mulighet for til å male og leke sammen.

Kim og Kanyes nære vennepar, Chrissy Teigen (33) og John Legend (40), var selvskrevne gjester, og hadde selvfølgelig med seg datteren Luna (2) og sønnen Miles (8 mnd).

Saken fortsetter nedenfor.

«Helt ute av kontroll»

Det er ikke kjent hvor mye penger Kim og Kanye svidde av på feiringen av datteren, men hun har blitt grådig skjemt bort helt siden fødselen.

Det sies at den vordende trebarnsmoren punget ut 550 000 dollar, tilsvarende rundt 4,4 millioner kroner, på babyutstyr like etter at Chicago kom til verden i fjor.

Ifølge magasinet Closer uttalte Kanye den gang at hans kone var «helt ute av kontroll».

Kim kjøpte nemlig blant annet en gyngehest med Swarovski-krystaller til 1,1 million kroner og en Steiff Louis Vuitton-teddybjørn til 1,3 millioner kroner.

Saken fortsetter nedenfor:

View this post on Instagram

Chicago’s first birthday party!

A post shared by Kim Kardashian Snapchat 🍑 (@kimkardashiansnap) on

View this post on Instagram

pooped!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

I tillegg ble det rapportert om at realitystjernen importerte alt det dyreste hun kunne finne i Italia for å dekorere soverommet til babyen.

Hun bestilte blant annet en luksuskrybbe fra designer Dolce Notte, en håndmalt vugge, en barnevogn og matchende stoler og skap til en prislapp på rundt 40 000 dollar, nærmere 316 000 norske kroner.

I tillegg brukte Kim rundt 800 000 kroner på «limited edition»-babyklær fra Dolce & Gabbana.

SEX OG FISING: Kim Kardashian gjestet Jimmy Kimmels talkshow, men skuespiller Jennifer Lawrence stilte spørsmålene, - og det var ikke helt normale spørsmål. Video: CNN Vis mer

LES OGSÅ: - Hadde en stor krangel i bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer