På hemmelig Stockholm-besøk

Britney traff mannen som gjorde henne til stjerne.

I STUDIO: Britney Spears tilbragte tre timer i studioet til Max Martin søndag kveld. Foto: All Over Press
I STUDIO: Britney Spears tilbragte tre timer i studioet til Max Martin søndag kveld. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popprinsessen Britney Spears (27) er for tiden travelt opptatt med sin comeback-turné, og lørdag entret hun scenen i København.

Det er ti år siden Spears slo igjennom med hiten "Baby one more time", og søndag traff hun produsenten bak låten, Max Martin (38), i et studio i Stockholm.

Martin var mannen som sto bak suksessen til den første singelen, og ifølge Aftonbladet tilbragte de to gamle kollegene tre timer sammen i "Söder" studio.

Da artisten returnerte til hotellet like etter midnatt, oppdaterte hun også Twitter-statusen sin med studiobesøket.

- Er i studio med Max Martin, skrev popstjernen på det populære nettstedet.

I 1999 produserte Max Martin Britneys superhit "Baby one more time", og det seneste samarbeidet mellom de to var på låten "If U seek Amy".

Britney dro rett fra konserten i Parken i København til Stockholm for å møte Martin, og med seg hadde hun sine to sønner Sean Preston (3) og Jayden James (2).

Tidligere denne uken inntok de to sjarmtrollene sammen med resten av Britney-sirkuset Paris, hvor de blant annet slo seg løs i en av byens parker sammen med pappa Kevin Federline.

Mandag og tirsdag inntar Britney "Globen" i Stockholm, men den svenske avisen Expressen avslører at 27-åringen kommer til å fortsette å ha den svenske hovedstaden som base også for resten av Europa-turnéen.

Bakgrunnen for dette skal være at eks-mannen Kevin Federline har krevd at artisten må ha baser rundt om i Europa under turnéen, der han og sønnene kan være i ro mens hun opptrer.

Men kanskje fører svenske-besøket også til nye hitsingler for Britney, i samarbeid med hennes svenske produsentvenn...

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:
Toppløs-smell for Britney

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer