Kourtney Kardashian og Scott Disick:

På hemmelig ferie sammen i Finland

Kourtney Kardashian sparket i gang 40 års-feiringen med en tur til Norden sammen med eksen - og hans nye kjæreste.

FELLES FERIE: Kourtney Kardashian (39) og ekskjæresten Scott Disick (35) var nylig på familieferie med barna, samt Disicks kjæreste, Sofia Richie. Foto: NTB Scanpix.
FELLES FERIE: Kourtney Kardashian (39) og ekskjæresten Scott Disick (35) var nylig på familieferie med barna, samt Disicks kjæreste, Sofia Richie. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

Realityprofilen Kourtney Kardashian (39) og ekskjæresten Scott Disick (35) hadde i mange år et svært turbulent og offentlig forhold. Likevel har eksparet tilsynelatende klart å beholde vennskapet etter bruddet.

Selv om Kourtney foreløpig ikke ser ut til å ha funnet «den rette» etter Scott, har sistnevnte derimot funnet kjærligheten med modellen Sofia Richie (20).

Kourtney og Scott virker å samarbeide godt om foreldreansvaret for sine felles barn, Mason (8), Penelope (5) og Reign (3). Mye later til at det er viktig for eksparet å gi barna en så normal oppvekst som mulig - tross det svært uvanlige livet de lever i offentlighetens søkelys.

I november tydet mye på at duoen hadde begravd stridsøksa, da de blant annet dro sammen på utstilling sammen i Los Angeles.

GOD VENN MED EKSEN: Kourtney Kardashian står på egne ben etter bruddet, men har fortsatt mye kontakt med eksen. Her avbildet tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
GOD VENN MED EKSEN: Kourtney Kardashian står på egne ben etter bruddet, men har fortsatt mye kontakt med eksen. Her avbildet tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På ferie sammen

Nylig var eksparet og barna, sammen med Sofia Richie, sammen på ferie i Finland. Dette skriver magasinet Us Weekly.

Både Kourtney og Sofia har dokumentert ferien på sosiale medier. Ifølge Us Weekly forteller kilden at Kourtney hang med Scott og Sofia «hele tiden», og at tonen mellom trioen er god.

Se dette innlegget på Instagram

Hei.

Et innlegg delt av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

- Alt er veldig fint. Det var ikke noen overraskelse at Sofia ble med dem - det var en familietur. Scott og Sofia er forelsket, og hun er en del av familien nå. Alle liker virkelig Sofia. Hun er snill og flink med barna. De kommer alle overens, forteller kilden.

Se dette innlegget på Instagram

💌

Et innlegg delt av Sofia Richie (@sofiarichie)

Også da de var på ferie sammen i desember, uttalte en kilde at de er «en moderne familie» og på mange måter «forplikter seg til å komme overens».

Ikke alltid like rosenrødt

Akkurat det skal imidlertid ikke alltid ha vært like enkelt. Spesielt ikke på tidspunktet da Scott og Sofia flyttet sammen, skal vi tro Hollywood Life.

En kilde kunne den gang fortelle følgende til det amerikanske kjendisnettstedet:

- Scott og Kourtney diskuterte planene hans om å bo med Sofia - før de gjorde det offisielt. Han kunne merke at Kourtney var sjalu, men også bekymret over det faktum at barna deres ville sove der samtidig som Sofia bodde der, hevdet kilden.

Sofia Richie har også måtte tåle hard kritikk i diverse kommentarfelt. Etter å ha delt en rekke bilder sammen med Scott, raste flere av Kourtneys fans mot henne. Blant annet påpekte flere at hun har «overtatt søpla» til realitystjernen.

Vis mer Vis mer

God venn med eksen

Det har altså vært kjent at Kourtney skal ha reagert på forholdet mellom eksen og den unge modellen. I november avkreftet de imidlertid ryktene, i hvert fall ifølge kilder nær stjernene.

Trioen ble nemlig, som nevnt, observert på vei inn til en utstilling i Los Angeles. Selv om de ikke ble fotografert sammen, skal de ha tilbrakt kvelden i lystig lag.

- De satt alle ved samme bord, og Kourtney og Sofia snakket og lo mye. Alle hadde det virkelig gøy, uttalte en kilde, ifølge ET Online.

FORELSKET: Scott Disick og Sofia Richie har angivelig vært kjærester siden 2017. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Scott Disick og Sofia Richie har angivelig vært kjærester siden 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre sa kilden at Scott og Sofia vanligvis holder en svært lav profil foran Kourtney. De skal verken ha vist noe særlig følelser, ei heller berørt hverandre.

- Kourtney har ingen problemer med at eksen dater noen andre. Hvis han er lykkelig er hun lykkelig, har en kilde uttalt til TMZ.

Ifølge kilden tror Kourtney at det er ekte kjærlighet mellom Sofia og Scott. I tillegg ser det ut til at Scott har oppført seg bra etter at han møtte Sofia, og det skal Kourtney sette stor pris på, skrev nettstedet.

Forholdet mellom de to eksene har altså bedret seg med tiden, og det virker som at de endelig har klart å legge dramaet til side.

BILDEFUSK: Samtidig som debatten går rundt barn og unges mentale helse og påvirkning fra sosiale medier, driver mangfoldige Instagram-stjerner med retusjering av egne bilder. Kine og Jonas avslører tre av de verst retusjerte bildene til en av de aller største på Instagram - Kim Kardashian. Vis mer

LES OGSÅ: Legger lokk på babyens ankomst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer