HVEM VELGER HUN? Tore Molde (til venstre) eller Svein Are Trollsås. Én av dem er Guro Huseby stormende forelsket i. Foto: TV2
HVEM VELGER HUN? Tore Molde (til venstre) eller Svein Are Trollsås. Én av dem er Guro Huseby stormende forelsket i. Foto: TV2Vis mer

På hemmelig ferie med kjæresten

TV-bonden nyter hete feriedager med sin kjære - midt i TV-dramatikken!

SEHER.NO: Tirsdag er det klart for en ny episode av "Jakten på kjærligheten", og denne gangen er det Guro Husebys (27) og Ola Syltes (30) tur til å gjøre sitt siste valg i det romantiske programmet.

For Guros del står valget mellom Stavanger-mannen Tore Molde og Sandefjord-kjekkasen Svein Are Trollsås. Men samtidig som det siste "Jakten"-valget vises på TV, nyter derimot bonden og det som skal vise seg å bli hennes kjæreste - også i offentligheten, late og svært så hete feriedager - borte fra alt som heter styr og bonderomantikk.

- Vi er på ferie, ja. Hvor vi er, det er derimot privat.  Men vi er hjemme søndag, skriver Huseby i en sms til Seher.no.

Hvem tror du Guro Huseby velger i tirsdagens "Jakten på kjærligheten? Si din mening til høyre! 

Den blide bondejenta avslørte tidlig at hun har funnet kjærligheten i det meget populære TV 2-programmet. Innrømmelsen kom i starten av oktober, da hun var gjest hos Thomas og Harald i "Senkveld".

- Ja, jeg er vel det, sa hun i programmet.

Senere avslørte hun overfor Seher.no at hun hadde fått munnkurv av TV 2 etter kanskje å ha vært litt for snakkesalig enkelte ganger.

- Jeg har en tendens til kanskje å snakke litt vel mye noen ganger. Men jeg har fått beskjed om ikke å si for mye, ja, bekreftet hun den gang.

Likevel: Guro har aldri lagt skjul på at hun har møtt sin store kjærlighet under innspillingen av programmet. Samtidig har hun alltid vært klar på at hun har blitt glad i flere av frierne som har vært med og jaktet på henne.

Men valget er altså tatt. Og om den heldige kommer fra Sandefjord eller Stavanger, det gjenstår å se. Det som i hvert fall er sikkert er at paret er svært lykkelige sammen, og at de for tiden befinner seg langt borte fra sine hjemsteder.

- Vi har det veldig bra, skriver Guro Huseby i den samme sms'en.

Forrige uke ble det klart at Andreas Gran var den som nådde helt frem hos en annen TV-bonde, Silje Stensland (28) - mens Ragnhild Strømmen Strand (23) ufrivillig satt igjen med bare Håvard Hansen etter at Morten Eriksen trakk seg.

I tirsdagens program skal grisebonden Ola også foreta sitt valg.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 tirsdager klokka 20.00.

Har du et tips om "Jakten på kjærligheten"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss her

LES OGSÅ: Her er friernes ukjente kontrakt