På hemmelig date med ny blondine

Mel Gibson snek seg ut av restaurant sammen med ny flamme.

NY FLAMME: Mel Gibson har vært på hemmelig stevnemøte med en ny blondine i Los Angeles.  Foto: All Over Press
NY FLAMME: Mel Gibson har vært på hemmelig stevnemøte med en ny blondine i Los Angeles. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mel Gibson (55) har vært gjennom et turbulent år med alkoholproblemer, skilsmisse og omsorgstvist i retten. Nå prøver skuespilleren å komme seg til hektene igjen, og har til og med funnet seg en ny flamme.

Nylig snek «Braveheart»-stjernen seg ut fra restauranten «Moodshadows» i Los Angeles og inn i en ventende bil. Få minutter etterpå fulgte en ukjent blondine etter inn i bilen hans.

Mange amerikanske og britiske aviser kommenterer at restaurantvalget var noe spesielt i forhold til skuespillerens tidligere skandaler. «Moodshadows» er nemlig den samme restauranten der Gibson i 2006 ble arrestert for kjøring i påvirket tilstand. Skuespilleren skal ha kommet med antisemittiske kommentarer til politimannen og sagt at «jøder er ansvarlige for alle verdens kriger».

Gibson har den siste tiden prøvd å fornye imaget sitt i Hollywood og vennen Robert Downey Jr. har bedt filmbransjen om å tilgi Mel for hans tidligere skandaler.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Har blitt enige om skilsmissen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer