På hemmelig date med kjendissønn

Popstjernenen Taylor Swift har en ny mann i kikkerten...

FAR OG SØNN: Her sitter skuespiller og tidligere guvernør av California, Arnold Schwarzenegger, med sin sønn Patrick.  Foto: Fame Flynet
FAR OG SØNN: Her sitter skuespiller og tidligere guvernør av California, Arnold Schwarzenegger, med sin sønn Patrick. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Taylor Swift (22) er blant annet kjent for låten «Love Story», som klatret høyt på de norske hitlistene i 2008. Hun gjorde det slutt med skuespilleren Jake Gyllenhaal i fjor, men har ifølge nettstedet TMZ nå funnet tonen med sønnen til Arnold Schwarzenegger, Patrick (18).

Paret skal ha kun hatt øyne for hverandre, da Taylor møtte den mektige Kennedy-familien, som  Patricks mamma, Maria Shriver, er en del av.

- De to ble sett sammen i Massachusetts i svært godt humør, sammen med Kennedy-familien. Men på ett tidspunkt tok de seg en tur på stranda alene med hverandre, skriver TMZ.

Tidligere har sangerinnen vært sammen med kjendiser som gitaristen og sangeren John Mayer, Joe Jonas (fra Jonas-brødrene) og Jake Gyllenhaal. Etter bruddet med Gyllenhaal, har hun blant annet blitt koblet til Zac Effron, og sist i mars gikk ryktene om at hun angivelig fant tonen med en av amerikas største idrettsstjerner, Tim Tebow.

Nå skal hun derimot ha åpnet øynene for Patrick Schwarzenegger, som både er modell og entreprenør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Taylor swift - Derfor nekter hun å kle av seg   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer