På hemmelig bryllupsreise

Jenny Skavlan og Thomas Gullestad feirer kjærligheten etter drømmebryllupet.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I strålende solskinn utenfor Norsk kunst og arkitektursenter i Oslo viste Jenny Skavlan (27) og Thomas Gullestad (33) seg som brudepar for første gang på lørdag.

Se bryllupet oppsummert i videoen over.

I tillegg til Jennys profilerte familie sto mange kjente navn på gjestelisten og bryllupet var av det svært celebre slaget. Sammen med familie og venner festet det ferske brudeparet til langt på natt i kulturkirken Jakob.

Søndag dro de to på bryllupsreise.

- Vi reiser avgårde i morgen, sa Jenny etter vielsen.

Hvor turen gikk og hvor lenge de ble borte ville de ikke røpe for pressen.

GIFTET SEG: Lørdag ble Thomas «Fingern» Gullestad og Jenny Skavlan mann og kone under en vielse på Doga i Oslo sentrum.  Foto: FameFlynet Norway
GIFTET SEG: Lørdag ble Thomas «Fingern» Gullestad og Jenny Skavlan mann og kone under en vielse på Doga i Oslo sentrum. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Saken fortsetter under bildetDet er ikke lenge siden paret var på en eksotisk ferie. For en knapp måned siden kom de hjem fra en drømmereise i Thailand.

Gråt under vielsen

Thomas og Jenny så svært forelsket ut da de kom ut fra vielsen hånd i hånd.

Her er første intervjuet som ektepar:

I en vakker egendesignet kjole med påsydde blomster levde Skavlan opp til stempelet som hele Norges moteprinsesse. Brudgommen felte en tåre da han så bruden for første gang og programlederen fortalte om en rørende vielse med opptreden fra Maria Mena.

- Det var enormt rørende. Å ha en stemme som Maria Mena i en vielse der det er lov til å klappe er en opplevelse jeg unner alle og det var veldig fint, sa Jenny.

Se Jenny ankomme vielsen:

- Litt rart å være gift

Både brud og brudgom holdt tale under middagen og syntes det var flott å få dele den store dagen med sine nærmeste.

- Det er fantastisk å være omringet av så mye familie og venner og det gleder jeg meg til.

FESTET I KIRKEN: Etter vielsen gikk turen til kulturkirken Jakob der paret festet med venner og familie. Jenny hadde planer om å danse store deler av kvelden og hadde klar et par flate sko.  Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
FESTET I KIRKEN: Etter vielsen gikk turen til kulturkirken Jakob der paret festet med venner og familie. Jenny hadde planer om å danse store deler av kvelden og hadde klar et par flate sko. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Saken fortsetter under bildetRett etter vielsen oppsummerte Gullestad hvordan han opplevde å være gift.

- Det er gøy og voksent. Litt rart, men først og fremst fint å få bekreftet enda en gang at vi liker hverandre veldig godt.

LES OGSÅ: - De er verdens beste par

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer