-På guttejakt for Michael

Interessen for barn har igjen ført Michael Jackson ut i hardt vær.

FRIKJENT: Michael Jackson ble arrestert og tiltalt - og deretter frikjent - i fjorårets mest omtalte rettsak, etter å ha blitt anklaget for å ha forgrepet seg på en mindreårig gutt. Foto: All Over Press
FRIKJENT: Michael Jackson ble arrestert og tiltalt - og deretter frikjent - i fjorårets mest omtalte rettsak, etter å ha blitt anklaget for å ha forgrepet seg på en mindreårig gutt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Harde beskyldninger!

Etter å ha hvilt ut etter fjorårets frikjennelse fra overgrepsanklager, skal "The King of Pop" nå ønske å utvide barneflokken gjennom adopsjon!

Michael (47) har fra før sønnene Michael Jr., Prince Michael II og datteren Paris med to forskjellige kvinner.

Produsenten Marc Schaffel hevder ifølge nettstedet Imdb at poplegenden - kjent for låter som "Thriller" og "Bad"- sendte ham til Brasil for å lete etter egnede kandidater.

- Hovedformålet med turen var at Mr Jackson ville adoptere noen gutter, sa han under ed i en rettsak om hans omstride homofile pornofilmer.

Popstjernens advokater raser mot beskyldningene og truer med søksmål mot Schaffel.

De hevder forsøkene på å sverte popstjernen skyldes en pengekrangel mellom Shaffel og Jackson - som har søkt tilflukt i Bahrain og Europa etter fjorårets overgrepsanklager fra en tretten år gammel gutt.

Nå kan popstjernen bli nødt til å møte i retten for å forsvare sitt frynsete rykte - igjen...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer