Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

På første date sammen siden utroskapsskandalen

Khloé Kardashian og Tristan Thompson satt kjærligheten først på romantisk date.

PÅ DATE: Khloé Kardashian og Tristan Thompson prøver å redde forholdet med kvalitetstid. Bildet er fra en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix
PÅ DATE: Khloé Kardashian og Tristan Thompson prøver å redde forholdet med kvalitetstid. Bildet er fra en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Helt siden basketballstjernen Tristan Thompson (27) ble fersket i å være utro mot realitykjendis Khloé Kardashian (33), kun få dager før hun fødte datteren deres, True Thomspon (2 mnd), har fansen vært usikre på hva som vil skje videre med kjæresteparet.

Etter at utroskandalen inntraff, har det nemlig stormet hardt rundt Thompson på sosiale medier.

Fansen har vært nådeløse mot den unge faren, og blant annet bombadert han med kommentarer.

«Du er en forferdelig person», skriver en.

«Du har et veldig irriterende ansikt, jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne slå deg i ansiktet», skriver en annen.

Videre beksriver fansen ham som «en dust» og sier at Khloé er for god for ham.

💕Baby True 💕

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Babylykke

Men til tross for den høylytte skandalen, har det vært uvanlig stille fra Khloé. Ifølge kilder har den nybakte moren vært så forelsket i sitt første barn at babylykken helt har overskygget utroskapsmarerittet.

Det er i stedet realitystjernens familie som har valgt å uttale seg i media - til en viss grad.

Kim Kardashian (37) gjestet «Ellen DeGenerees Show» i april, og fikk spørsmål fra TV-verten Ellen om utroskapsskandalen. Kim støttet tydelig sin yngre søster.

- Stakkars Khloé. Altså, jeg vet ikke engang hvordan jeg skal beskrive situasjonen, den er bare helt f*cka, uttalte hun.

SNAKKET UT: Onsdag 3. januar åpnet Khloe seg om graviditeten hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer Vis mer

Gjenforent

Nå ser det derimot ut til at kjæresteparet delvis har klart å ordne opp i kjærlighetsproblemene. De ble nemlig observert på dobbeldate tidligere denne uken.

Ifølge nettstedet E Online, dro Kardashian og Thompson på sushibaren Nobu i Miami, der de angivelig hadde sin første date siden utroskapsryktene begynte å svirre for tre måneder siden.

Der ble de nybakte foreldrene observert mens de både kysset og hadde flørtende intimkontakt ved flere anledninger, i tillegg til å le masse gjennom hele kvelden, skriver nettstedet.

Senere samme kveld skal paret ha møtt Kris Jenners (62) eks, Corey Gamble, i tillegg til å dra videre på nattklubb med Kendall Jenner og hennes mulige kjæreste, Ben Simmons (21). Sistnevnte skal angivelig ha prøvd å skjule seg selv for kameraene.

Hva som skjer videre i forholdet til Khloé og Tristan vil fremtiden vise.

Ulike kilder har uttalt at Khloés fokus ligger i å holde familien samlet, og at hun har sagt at det viktigste er at hennes nærmeste husker på at Tristan faktisk er far til True.

Tilbake i LA

Ikke bare er Khloé stupforelsket i datteren sin; Jo mer vi ser av henne på sosiale medier, desto bedre ser det ut til at hun får grep på morsrollen. Hun får antakelig god støtte fra søsknene som alle har barn unntatt Kendall (22).

Lillesøster Kylie har hatt stort fokus på Khloé og True. Den yngste søsteren i flokken har blant annet gitt den nybakte moren en barnebok kalt «Mamma og meg», hvor hun har lagt igjen en liten beskjed hvor det står «True, du har den mest fantastiske moren i verden».

Ifølge kilder er Khloé nå tilbake i Los Angeles, og er lykkelig over å være gjenforent med Kardashian-klanen.

LES OGSÅ: Pilotfrue er blitt mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer