Petter Northug:

På flyttefot

Petter Northug selger leiligheten sin i Oslo.

HJEMME HOS: Petter Northug viser frem leiligheten sin i Oslo. Video: Klarna Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere langrennskongen Petter Northug (36) føler han er så mye på farta at han kvitter seg med leiligheten i Vika i Oslo.

Det melder Adresseavisen.

- Jeg legger ut leiligheten for salg fordi jeg er mye på farta og reiser mye både gjennom jobb og min egen langløpssatsing, sier Northug til avisa.

Leiligheten er på 63 kvadratmeter og legges ut til en prisantydning på 7,2 millioner kroner.

- Jeg vil også være litt mer i Trøndelag framover. Så årsaken til salget er jobb, reisebelastning, skisatsing og mer tid hjemme i Trøndelag, sier Northug til Adresseavisen.

AVSLØRER: Mie Cappelen og kjæresten flytter sammen i Oslo. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Celina Morken Vis mer

36-åringen har tidligere vist fram leiligheten sin i en video Klarna har laget (se øverst). Han bodde i mange år på Byåsen i Trondheim og flyttet til Oslo i 2019.

- Jeg har valgt denne leiligheten fordi den ligger ganske sentralt. Jeg kan ikke tenke meg å bo i Oslo på sikt. Jeg er jo fra Trøndelag, fra en liten gård, sier han med et smil.

- For meg er leiligheten bare et oppholdssted mellom jobb, trening og reise.

Northug tok 13 VM-gull og to OL-gull i glansdagene. Han annonserte at han la opp på en pressekonferanse 12. desember 2018.

I desember 2020 ble han dømt til sju måneders ubetinget fengsel. Årsaken var overtredelse av fartsgrensa og oppbevaring og bruk av narkotika. Northug tok et oppgjør med seg selv etterpå og dommen er sonet.

Nå er han mest kjent som langrennsekspert på TV 2.

LES OGSÅ: Kjøpt landets dyreste villa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer