Khloé Kardashian:

På flyttefot etter bruddet

Khloé Kardashian og datteren starter på nytt i California.

FLYTTER HJEM: Khloé Kardashian og datteren er klare for en ny start i Calabasas etter det trøblete året. Foto: NTB Scanpix
FLYTTER HJEM: Khloé Kardashian og datteren er klare for en ny start i Calabasas etter det trøblete året. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Khloé Kardashian (34) har hatt et turbulent år. I april i fjor ble hennes daværende kjæreste, NBA-stjernen Tristan Thompson (28), tatt på fersken i het omfavnelse med flere kvinner i New York - mens hun gikk høygravid med datteren True (1).

Paret valgte imidlertid å holde sammen, før det i februar i år smalt igjen. Da ble det kjent at Tristan hadde hatt en fuktig kveld på byen med Jordyn Woods (21), som for øvrig er venninnen til Khloés søster, Kylie Jenner (21).

Til tross for at Jordyn i ettertid har fortalt at det ikke skjedde noe annet mellom henne og Tristan enn et uskyldig avskjedskyss, var ikke forholdet mellom Khloé og NBA-spilleren til å redde. De gikk fra hverandre, og har de siste månedene gjort sitt beste for å oppdra lille True sammen - selv om de nå bor fra hverandre.

Da paret fremdeles var sammen, bodde familien på tre i Cleveland, der Tristan spiller for basketlaget Cleveland Cavaliers. Etter bruddet flyttet Khloé og datteren hjem til Calabasas i California, der resten av Kardashian-klanen bor. Nå er mor og datter klare for en ny start med helt blanke ark, ifølge People.

KHLOÉ KARDASHIAN: Syv måneder etter at Tristan Thompson var utro første gang, spør Malika Haqq bestevenninnen Khloé Kardashian hvordan hun egentlig har det. Video: TV 2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Tilbake i Calabasas

Kjendisnettstedet skriver nemlig at Khloé og True er på flyttefot, og at de om kort tid er på plass i sitt «nye» hjem. De skal imidlertid ikke flytte langt, og blir værende i Calabasas.

Ifølge People har mor og datter de siste månedene leid et hus i området, mens Khloés tidligere hjem er blitt pusset opp. Nå går oppussingen mot slutten, og realitystjernen er klar for å gjøre Los Angeles til sin permanente hjemby igjen - sammen med True.

SNAKKER OM DRAMAET: Kourtney Kardashian gjestet «Ellen DeGeneres Show», der hun snakker ut om det turbulente kjærlighetslivet til søsteren Khloé. Video: TV3 Vis mer

En kilde forteller til nettstedet at Khloé trengte en ny start etter den tunge tiden hun har gått gjennom.

- I tillegg til True, og bruddet med Tristan, ville Khloé endre på litt ting. Hun er glad for at hjemmet hennes er blitt «oppgradert», sier kilden.

BRUDD: Khloé Kardashian er klar for en ny start etter bruddet med Tristan Thompson. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Khloé Kardashian er klar for en ny start etter bruddet med Tristan Thompson. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tungt brudd

I mai snakket Khloé for første gang ut om bruddet i podkasten «Divorce Sucks With Laura Wasser».

- Bruddet vårt suger. Det gjør det, fortalte hun åpenhjertig, og la til:

- Tristan og jeg gjorde det slutt for ikke så lenge siden, så det er fremdeles veldig ferskt. Følelsene blir forsterket noen ganger, men jeg gjør alt i min makt, delte hun, og siktet sannsynligvis til at hun prøver å holde følelsene under kontroll.

Videre påpekte hun at i og med at True er så ung, så vet hun ikke at foreldrene ikke er sammen lenger.

Se dette innlegget på Instagram

Yep, still posting about Turks

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Likevel er det viktig for realitystjernen å gjøre det beste ut av situasjonen, da hun har inntrykk av at datteren «kjenner på energien» mellom foreldrene.

- Jeg gjør alt i min makt for å ikke legge noen negativ energi rundt henne, selv om det kanskje høres litt rart ut for noen, forteller hun.

KARDASHIAN: Da Tristan Thompson og Khloe Kardasians datter True fylte ett år, ble eksene gjenforent etter utroskapsdramaet. Det gikk ikke helt knirkefritt for seg. Vis mer

LES OGSÅ: Hastet til sykehus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer