Christine Dancke:

På flyttefot: - Ekstremt

Tv-profilen går spennende tider i møte.

FLYTTER: Christine Dancke flytter ut av leiligheten hun har bodd i i godt over ti år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FLYTTER: Christine Dancke flytter ut av leiligheten hun har bodd i i godt over ti år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

For rett over ett år siden kom den gledelige nyheten om at radio- og TV-profil Christine Dancke (39) og samboeren Simon Bergseth (29) hadde blitt foreldre for første gang.

Nå er den lille familien på flyttefot.

Det er på Instagram Dancke deler nyheten om at de skal flytte fra leiligheten hun har bodd i helt siden 2008. Det beskriver hun som «helt ekstremt».

KJØRER MED MOBIL: I «Haik» dukker NRK-profil Christine Dancke opp bak rattet med mobilen i hånda, noe flere har bitt seg merke i. Vis mer

«Siste uken med å se på himmelen fra sofaen. Helt ekstremt å skulle flytte fra min første leilighet som jeg har bodd i siden 2008, men flaks for den eller de heldige som skal få gleden av å bo i verdens beste nabolag», skriver hun i en Instagram-historie.

Nettavisen omtalte saken først.

Videre har profilen delt både bilder og videoer av «flyttekaos».

Onsdag publiserte hun også et bilde av en utsikt tatt i en tilsynelatende umøblert leilighet, med teksten «nytt kapittel».

Dancke har selv ikke røpet hvor de skal flytte.

Dagbladet har forsøkt å komme i kontakt med Christine Dancke, foreløpig uten å lykkes.

KLAR: Jennie Sofie og Karianne Vilde var i godt humør da de ankom Vixen 2023. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

- Gruer meg

I februar i fjor ble det kjent at Dancke og Bergseth hadde blitt foreldre til lille Vilje. Da kunne førstnevnte fortelle Se og Hør at mammatilværelsen gikk over all forventning.

- Jeg har egentlig prøvd å være litt opptatt av å si at det på en måte er udramatisk, på et eller annet nivå. Altså det er veldig naturlig, er vel egentlig det jeg prøver å si. Det er en til i familien som bare er dritsøt og dritbråkete samtidig, sa hun da.

Samtidig åpnet også Dancke om hva hun gruet seg til i sin da nye rolle som mor.

- Jeg gruer meg til hun blir ungdom. Jeg håper at verden er litt mer i vater til da, enn det den er nå. Men jeg håper hun får gode forbilder og lærer å elske seg selv.

LES OGSÅ: Snakker ut etter hjerneslaget

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer