Prinsesse Madeleine:

På flyttefot - igjen

Eierne av ekteparets nåværende bolig søker nye leietakere.

FLYTTER: Prinsesse Madeleine og familien flytter ut fra luksusvillaen i Florida. Foto: NTB Scanpix
FLYTTER: Prinsesse Madeleine og familien flytter ut fra luksusvillaen i Florida. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Prinsesse Madeleine (37) tok høsten 2018 med seg ektemannen Chris O'Neill (45) og deres tre barn, Leonore (5), Nicolas (4) og Adrienne (1), til Florida i USA - der de nå bor.

Der har hun blant annet jobbet for barns rettigheter med organisasjonen World Childhood Foundation, i tillegg til å ha skrevet en barnebok. Ektemannen har på sin side beholdt sine virksomheter i Europa, og barna har gått på skole.

Fremfor å kjøpe sitt eget hus, har ekteparet valgt å leie en luksusvilla i den amerikanske delstaten, men nå ser det ut til at de er på flyttefot igjen.

Søker nye leieboere

I fjor ble det kjent at villaen som Madeleine og ektemannen leier, var lagt ut for salg. Dermed så det ut til at familien muligens måtte flytte.

Nå er boligannonsen endret, og eierne har etter alt å dømme ikke fått solgt luksusvillaen sin. Derimot søker de nå etter nye leietakere.

FLYTTER: Madeleine og Chris flytter igjen - men blir værende i Florida. Foto: NTB Scanpix
FLYTTER: Madeleine og Chris flytter igjen - men blir værende i Florida. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tidligere var nemlig annonsen merket med «buy», altså «kjøp», og nå står det «rent», eller «leie».

Det er Svensk Damtidning som omtaler saken. Magasinet skriver at huset er på 700 kvadratmeter, og at det først lå ute for salg til 29 svenske millioner. Nå er det ledig for utleie fra 7. februar, om bare to uker.

USA: Familien på fem har siden høsten 2018 vært bosatt i Florida. Det ser ikke ut til at de har planer om å flytte tilbake til Sverige med det første. Foto: NTB Scanpix
USA: Familien på fem har siden høsten 2018 vært bosatt i Florida. Det ser ikke ut til at de har planer om å flytte tilbake til Sverige med det første. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kommunikasjonssjef ved det svenske hoff, Margareta Thorgren, ønsker ikke å bekrefte flyttingen.

- Det hører til privatlivet deres. Det jeg kan si er at de fortsatt bor i Florida, sier hun til magasinet.

Med andre ord er trolig Madeleine og familien nok en gang på flyttefot, men de blir altså værende i Florida.

- JEG STREVER: Hennes Kongelige Høyhet prinsesse Madeleine røpet hos «Skavlan» at hun aldri har vent seg til å være i oppmerksomhetens sentrum. - Jeg strever med det, sier svenskeprinsessen. Video: NRK Vis mer

Normalt familieliv

Familien på fem har levd et relativt tilbaketrukket liv i Florida de siste årene. I villaen de har bodd i har de hatt tilgang på både privat basseng og tennisbane - og området har vært overvåket av sikkerhetsvakter.

Ekteparets nye hjem vil nok heller ikke være noe dårligere, men foreløpig er det ukjent hvor familien vil bosette seg i tiden som kommer.

FAMILIELIV: Madeleine, ektemannen og deres tre barn lever et tilsynelatende normalt familieliv i Florida. Her er ekteparet avbildet med sine to eldste barn like etter at de flyttet til Florida i USA i 2018. Foto: NTB Scanpix
FAMILIELIV: Madeleine, ektemannen og deres tre barn lever et tilsynelatende normalt familieliv i Florida. Her er ekteparet avbildet med sine to eldste barn like etter at de flyttet til Florida i USA i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En ting som i alle fall er sikkert, er at barna deres lever et så normalt liv som lar seg gjøre når man er barn av en skandinavisk prinsesse.

I oktober i fjor ble det nemlig kunngjort at Madeleines barn ikke lenger vil tilhøre kongehuset, og at de dermed fratas kongelige plikter.

Det samme gjelder barna til Madeleines bror, prins Carl Philip (40), og på bakgrunn av dette står barna deres mer fritt til å forme sin egen fremtid og gjøre som de vil.

I tillegg fortalte den svenske prinsessen i fjor at hun ikke har sagt til barna sine at hun er kongelig.

- Jeg tror det kommer til å komme naturlig, og jeg tror det var sånn det var for meg også, for jeg kan ikke huske at mamma og pappa satt seg ned med oss for å snakke om det. Derimot kom det helt naturlig etter hvert, sa Madeleine til magasinet Mama i fjor, ifølge Svenske Hänt.

- Jeg tenker at når tiden er inne så kommer de til å stille spørsmål og undre og da får man ta det da, men frem til da får de leve i sin lille boble, i sin verden uten titler, la hun til.

LES OGSÅ: Sannheten bak bildene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer