PÅ FLUKT FRA POLITIET: Randy Quaid og kona risikerer å måtte se hans mest kjente rolle i filmen "Hjelp, det er juleferie" på fengsels-TV etter at de to har blitt etterlyst for innbrudd og svindel.
PÅ FLUKT FRA POLITIET: Randy Quaid og kona risikerer å måtte se hans mest kjente rolle i filmen "Hjelp, det er juleferie" på fengsels-TV etter at de to har blitt etterlyst for innbrudd og svindel.Vis mer

På flukt fra politiet

Nå risikerer "Hjelp, det er juleferie"-stjernen å tilbringe høytiden i fengsel.

SEHER.NO: Skuespilleren Randy Quaid (59) ble på 80- og 90-tallet kjent for sin rolle som Chevy Chases plagsomme "fetter Eddie" i filmer som "Hjelp, det er juleferie" og "Hjelp, vi er på ferie i Las Vegas", hvor han flere ganger havner i trøbbel med politiet.


Men etter at Randy Quaid og hans kone 29. september ble arrestert for å ha stukket av fra luksushotellet San Ysidro Ranchi i Santa Barbara uten å ha betalt en regning på over 70 000 kroner, har filmstjernen brukt mesteparten av sin tid også utenfor filmsettene på å flykte fra lovens lange arm.

Etter å ha blitt løslatt i påvente av rettsaken har Randy og kona Evi gått under jorden og fire ganger nektet å møte i retten.

Da de tirsdag droppet det femte rettsmøtet, ble det derfor utstedt arrestordre på ekteparet og satt en kausjon på over 28 000 kroner for hver av dem.

Paret står tiltalt for blant annet innbrud, bedrag og å ha lurt en hotellvert i den ventende rettsaken.

Dersom Randy Quaid og kona - som foreløpig ikke har gitt noen grunn til sitt siste fravær - blir arrestert for jul - risikerer de derfor å måtte sitte i varetekt til rettssaken begynner.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Spydde i Paris Hiltons skap