TATOVERING: Emma Watson ble sett med en tatovering som lød: «Mother Lover», på overarmen - den kunne dog fjernes med vann. Foto: Stella Pictures
TATOVERING: Emma Watson ble sett med en tatovering som lød: «Mother Lover», på overarmen - den kunne dog fjernes med vann. Foto: Stella PicturesVis mer

På festival-date med rockestjerne

Er dette «Harry Potter»-stjernens nye kjæreste?

SEHER.NO: Bare dager etter de avsluttende opptakene av den siste «Harry Potter»-filmen, dro den britiske skuespilleren Emma Watson (20) , bedre kjent som «Hermine», på festival-date med en rockestjerne.

Skuespilleren besøkte britenes svar på Roskilde, Glastonbury Festival, for første gang. Hun ble sett sammen med George Craig, som er frontsangeren i den engelske rockebandet «One Night Only».

- Jeg har nettopp ankommet, og jeg er overveldet over festivalens størrelse. Jeg har planer om å få sett masse band, sa Emma til The Sun.

Iført et lite Louis Vuitton korsett og en trendy cowboyshorts, brakte Watson med seg litt glamour til festivalen.

Senere på dagen ble hun sett med en tatovering som lød: «Mother Lover», på overarmen - den kunne dog fjernes med vann, skriver BT.dk.

På festivalen opptrer blant annet Kylie Minogue, Stevie Wonder og U2.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Hevder nakenbildet er falskt