På fest med norske jenter

Bill Murray følte seg ikke "Lost in Translation" da han dro på studentfest i Skottland.

PÅ BANEN: Bill Murray var i Skottland for å spille golf, men sa ikke nei takk til en fest... Foto: AP
PÅ BANEN: Bill Murray var i Skottland for å spille golf, men sa ikke nei takk til en fest... Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Party-Bill!

Murray (56) - som har spilt i suksessfilmer som "Ghostbusters" og "Groundhog day" - var i byen St. Andrews for å spille golf, da han traff norske Lykke Stavnes på en bar.

Ifølge avisen Sunday Telegraph nølte ikke den tidligere Oscar-nominerte skuespilleren da Stavnes ba ham med på en studentfest.

- Ingen kunne tro det da jeg kom sammen med Bill Murray. Han var akkurat som karakteren i "Lost in Translation", sier Stavnes (22) til avisen.

Men Murray - som i den populære filmen forelsker seg i Scarlett Johansson (21) - viste ingen stjernenykker på festen. Hollywood stjernen dro ikke hjem før han hadde tatt oppvasken!

- Han spøkte med meg om hvor fulle alle var. Noe av pastaen må ha vært veldig vanskelig å få av, fordi den hadde stått ute lenge, sier Agnes Huitfeldt (22), som også var på festen.

Murray-festen ble ifølge Sunday Telegraph det store samtaleemnet i den lille byen - kjent for sin berømte golfbane - dagen derpå.

- Han kunne ikke unngå å ha det gøy. Det krydde av vakre skandinaviske blondiner. Han slo masse vitser og så ut til å være i sitt ess, sier studenten Tom Wright (22) til avisa.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer