Universals sommerfest:

På fest med eksen: - Det går helt fint

Kjendisene strømmet til da plateselskapet inviterte til fest.

EKS-KJÆRESTER: I januar ble det slutt mellom Ulrikke Falch og Henrik Elvejord Borg. Torsdag dukket de opp på samme fest. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
EKS-KJÆRESTER: I januar ble det slutt mellom Ulrikke Falch og Henrik Elvejord Borg. Torsdag dukket de opp på samme fest. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På starten av hver sommer avholdes det flerfoldige store kjendisfester i hovedstaden, der store og anerkjente bedrifter inviterer sine profiler til et ordentlig kalas. Tidligere denne uka inviterte motebladet Elle til fest på Akershus festning, og i kveld var det Universal Music sin tur.

Plateselskapet har flere store artister i stallen, og stiller årlig i stand fest med bobler, opptredener og overraskelser for dem. Universal holder til i en villa i eksklusive Drammensveien vest i Oslo, og den årlige festen er kjent for å by på drøye antrekk, nye par og seine nachspiel.

Derfor var det kanskje ikke så rart at reality-profilene Henrik Elvejord Borg og Erik Sæter hadde gledet seg stort til kveldens begivenhet.

«Ex on the Beach»-deltakeren Henrik Elvejord Borg (23) og «Paradise Hotel»-deltakeren Erik Sæter (22) var nemlig selvskrevne gjester på festen. Førstnevnte kom på krykker til festen etter at han ødela beinet på ferie for en stund tilbake. Det stoppet ham imidlertid ikke fra å ta seg en tur på årets Universal-fest.

- Det er på sin plass at vi er her, fleiper de to guttene overfor Se og Hør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer